Still Good

  • 0 Varer fundet

Still Good - fedt tøj til mænd

Designeren bag Still Good har et helt klart budskab med tøjet; når han designer en T-shirt eller en skjorte, er det fordi han har lyst til at have det på. Han kan ikke lide trends og vil hellere skabe den stil, han personligt bedst kan lide. Så enkelt er det simpelthen! Vi hos qUINT.dk er kæmpe fan af tøjet, som er personligt og stilfuldt, og der er helt sikkert også noget, der passer lige til dig. Still Good blev grundlagt i 2012 af den franske designer Clement Taverniti, og han har haft med tøjindustrien at gøre lige siden, han var barn, hvilket gør ham til lidt af en ekspert inden for det område - så du kan trygt stole på ham, når han siger, at du bare må eje tøj fra Still Good!

Gør det mere personligt med en Still Good T-shirt

Alle mænd kan uden tvivl bruge en T-shirt. Det er en af de mest kendte stykker beklædningsgenstande, en mand kan have i sit klædeskab, og langt de fleste har adskillige eksemplarer af dem. Det er også både enkle, praktiske og fede stykker tøj, som kan bruges til en masse forskellige outfits. Med en Still Good T-shirt er du sikker på at erhverve dig noget, der kan bruges til lidt af hvert, for her er designet en blanding af lækkert streetwear og high-end luksus. Det er altså ideelt til både hverdag og til fest at bære en Still Good T-shirt, da den matcher enhver stil, så skynd dig ind i vores webshop og find den T-shirt, der passer bedst til dig - der er noget for enhver smag!

Nyd følelsen af lækkert tøj med en Still Good skjorte

Hele brandets navn opstår faktisk i en markedsføringskampagne, hvor en hjemløs mand samler et par bukser op fra skraldespanden og siger ”Still Good!”. Denne joke blev en del af den måde, man opfatter moden på fra dette brand, nemlig som noget smart og afslappet fra et kreativt univers. Taverniti er en meget passioneret mand, når det kommer til skabelsen af en Still Good skjorte. De skal nemlig bæres ganske afslappet, samtidig med de bidrager med en form for stil og selvsikkerhed til ens samlede look. Ved du ikke, om det er noget for dig? Kom forbi og prøv en Still Good skjorte og lad dig friste af dens design og kvalitet. Du vil ikke fortryde.

Køb fedt tøj fra Still Good online hos qUINT.dk

Hos qUINT gør vi alt for at have de fedeste mærker til rådighed for dig, når du shopper hos os, så du er garanteret et bredt udvalg. Om det er til hverdag eller fest, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag. Udforsk blandt andet vores udvalg af skjorter og T-shirts fra Still Good online, eller lad dig inspirere af alle de andre fede mærker. Du er velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig og rådgive om de nyeste trends. Du får kun det bedste her hos os!