V/SUAL Apparel

  • 0 Varer fundet

Visual Apparel - følg din passion ligesom Van Styles

Visual apparel har en intention om at fortælle en historie, og det er, at alle kan gøre tingene på deres egen måde og ikke må give op - dette er vigtigt at huske på. Grundlæggeren af Visualapparel, Van Styles, er fotograf og har altid taget billeder. Han er født i i New York, opvokset i Los Angeles og har altid arbejdet for andre folks drømme. På et tidspunkt besluttede han sig for at følge sin egen, og det skulle være i lyset af hans fotografier. Han har ligeledes altid stået på skateboard og begået sig i skateboard kulturen, så derfor kender han udmærket til det at gøre tingene på sin egen måde. Ud fra dette fandt han vejen, der ledte ham til at skabe hans eget brand ved navn Visual Apparel.

Med inspiration fra kunst og kultur - Visualapparel

Visual Apparel startede tilbage i 2013 med at producere T-shirts, fleecetrøjer, hatte og unikke accessories, og Van Styles fik hans inspiration til produkternes designs fra både kunsten og kulturen i hans omverden. Hver sæson skaber Visual Apparel en ny kollektion, der får sin inspiration fra de øjeblikke, som Van fanger på sit kamera. På den måde formår han at skabe en bølgeeffekt i de grafiske designs, som de forskellige produktlinjer omfatter. Den dag i dag formår Visual Apparel stadig at udvide deres tilstedeværelse på modemarkedet og dette samtidig med, at de fortsætter med at minde alle om at følge netop deres passion - ingen er for dum eller for ligegyldig. Gør som dem - det gør vi!

Visual Apparel T-shirt - stilren og fed på sin egen måde

Der findes sikkert ikke mere demokratiske overdele end T-shirts til fyre. Alle har mindst én i deres garderobe, hvis ikke størstedelen af tøjet er T-shirts, og det gælder både unge som ældre. Det gode ved en Visual Apparel T-shirt er, at den kan bruges sammen med næsten alt ens tøj. Har du f.eks. et par jeans eller bukser, du bare elsker at have på men som mangler en matchende T-shirt, skal du kigge lidt nærmere på den. Visual Apparel laver T-shirts i designs, som vil passe perfekt med alle slags bukser. Der er ingen, der er for fine eller for grove, og det er det gode ved dette brand. Deres T-shirts er stilrene og fede på deres egen måde. Skab dit personlige outfit med en T-shirt fra dette brand. Du vil elske den!

Køb tøj og caps fra Visualapparel online hos qUINT.dk

Ud over lækkert og street tøj, laver dette brand også fede caps, der helt sikkert vil peppe dit yndlingsoutfit op på en cool måde. Hos qUINT har håndplukket et eksklusivt udvalg af produkter fra dette brand lige her i vores webshop, så du kan blive klædt fedt på. Kig lidt videre her på siden efter deres produkter eller kom forbi en af vores butikker og prøv dem på. Her står vores dygtige personale klar til at tage imod dig med et smil på læben.