Woden Black

  • 0 Varer fundet

Woden Black til den stilrene fyr

Det er ikke til at komme uden om som fyr. Der skal altså det rigtig par sko til at fuldende et outfit. Er det mon et par sneakers, du står og mangler? Det tror vi! Hos qUINT kan du lige nu finde et hav af varianter fra det fede mærke Woden Black. Deres sneakers er simple, stilrene og pæne i deres designs. De er tilbagelænede og har samtidig et twist af noget minimalistisk gadeæstetik, og så har de en simpel karakter, du kan få til at passe sammen med næsten hvad som helst. Om det så er et par jeans og en smart T-shirt eller måske weekendens udvalgte tøj til fest, der lige skal peppes lidt op med et par smarte sko fra Woden Black. Vi har det hele! Med sko fra Woden Black er du sikker på et fuldendt look.

Dansk brand med skandinaviske værdier - Woden sneakers

De skandinaviske designværdier ligger tungt hos dette mærke, og det skinner fantastisk flot igennem i deres sneakers. Et par Woden sneakers kan kombineres med næsten alt dit tøj i garderoben, uanset om du er den stilrene fyr, eller om du er til det lidt mere farverige, vilde look. De kan med fordele kombineres på kryds og tværs med alle dine sæt til både hverdag og fest. For at gøre Woden sneakers mere danske og udnytte den danskhed, de sætter stor pris på, har mærket valgt at døbe skoene danske navne som Kasper, Balder og Lars, og dette er med til at understrege det danske og jordnære i Woden sneakers. Det bliver simpelthen ikke mere dansk.

Gå ikke forgæves med et par Woden sko

Der er ikke mange mænd, som ikke ville foretrække et par sneakers, og det er da også helt forståeligt. Det er et par lækre sko, som er behagelige at gå i, og man har samtidig mulighed for at finde en masse forskellige variationer fra forskellige brands. Der er simpelthen noget for enhver fyr, så du ikke går forgæves. Med et par Woden sko får du et par sko for livet, der er længe om at blive slidt op - alt efter hvor meget du bruger dem, selvfølgelig! Vi hos qUINT kan i hvert fald garantere dig, at du ikke vil fortryde, hvis du anskaffer dig et par Woden sko. De er med til at sætte deres eget præg på den danske mode og fuldender enhver fyrs stil. Samtidig tilføjer de noget ekstra til det lidt mere casual udtryk.

Køb sko fra Woden Black hos qUINT.dk

På vores webshop samt i vores butikker har vi et fedt udvalg af modetøj, og vi sørger for god service samt tips og tricks til at sammensætte dit outfit. Kom forbi en af vores butikker og prøv et par Woden sko på, eller surf lidt videre på vores hjemmeside efter flere lækre styles. Vi fyre efterspørger lækre sko i hverdagen, så vi hos qUINT gør alt for, at I kan få dækket jeres behov hos os. Vores kompetente personale står klar til at hjælpe og rådgive, hvis det skulle være nødvendigt. Vi ses!