Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Handsker og vanter

  • 5 Varer fundet

Handsker & Læderhandsker til herre

I takt med, at de kolde måneder nærmer sig, fyldes hylderne i qUINT med fede handsker til mænd. Det betyder også, at du her på sitet finder et endnu større udvalg fra de mest populære brands. Vanter behøver nemlig ikke kun at være beskyttelse mod frosne fingre, men er i lige så høj grad et modefænomen og med de rigtige par kan du skabe et moderne og smart vinterlook i de kolde måneder. Her på siden finder du luffer inden for stilkategorierne 'casual' og 'streetwear' - selvfølgelig altid fra de fede mærker.

Find smarte og lækre vinterhandsker til mænd

I år er det især de lækre The North Face og Adidas Originals modeller, som er på hylderne i qUINT, og som bliver revet væk. Moden skifter fra år til år, men som oftest går de lækre og tidløse klassikere som for eksempel de sorte læderhandsker aldrig rigtigt af mode og kan derfor bruges sæson efter sæson. Hos qUINT har vi derfor sørget for, at vores sortiment både rummer disse klassikere, men også hvert år fornyes med denne vinters hotteste trends. Det betyder, at udvalget er stort og bredt, og rammer alt lige fra de meget praktiske modeller med et sporty look til de mere elegante modeller af skind eller læder. Du finder dem i mange forskellige farver, og derefter kan du let matche dem med farven på din vinterjakke.

Mere end bare handsker

Hos qUINT går vi meget op i, at design, kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd, og vi går aldrig på kompromis med nogen af delene – heller ikke, når det kommer til denne kategori. Derfor kan du i vores sortiment finde modeller med ekstra lækkert og varmende for eller modeller med særlig vandafvisende overflade. Og som en af de lidt nyere funktioner har nogle af vores handsker desuden den egenskab, at du kan bruge både smartphone, iPad og andre gadgets med trykfølsom skærm, selvom du har dem på. Hvilket er en absolut uundværlig feature til både efterår og vinter! Fra nu er det slut med at fryse fingrene af, fordi du lige skal tjekke en besked, finde vej på telefonens GPS eller tage et opkald. Det er bare på med handsken!

Køb handsker til mænd online hos qUINT

Uanset, hvilken type vinterhandsker, du har i kikkerten, så er der gode chancer for, at du enten finder dem her på siden eller i din lokale qUINT butik. Vi forsøger nemlig altid – og især når de koldere måneder nærmer sig, at have et stort og spændende udvalg af forskellige modeller fra mange af de mest eftertragtede mærker inden for herremode. Hvis du ikke lige har råd til udskifte din gamle vinterjakke, kan et par smarte og trendy vanter tilsætte lidt mere liv til dit vinterlook og gøre din jakke lidt mere moderne, så du kan vente en sæson mere, før du investerer i en ny. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at besøge en af vores mange qUINT butikker, som du finder i hele Danmark.