END OF SEASON - Spar 20-60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
END OF SEASON - Spar 20-60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Dickies

Dickies
Dickies
Dickies

Vælg Kategori

  • 110 Varer fundet
48 af 110 Produkter

Dickies hoodie til skatere og highstreet-elskere

Dickies er, hvad man kalder for et sandt no-nonsense brand med stærke aner fra den amerikanske workwear-tradition. De har siden 1922 produceret funktionelt og praktisk tøj til det arbejdende folk. De er kendt for deres kompromisløse tilgang til kvalitet og særdeles overkommelige priser. En gylden kombination, som sidenhen har givet dem en adgangsbillet ind i modeindustrien. I dag er det nemlig ikke kun arbejdere og bønder, som ser lyset i Dickies workwear, men også skatere og hightstreet-elskere i hele verden. De har taget Dickies unikke stil og attitude til sig, og gjort det til deres eget. Derfor er Dickies i dag en global frontløber, når det gælder arbejdstøj og modetøj.

Derfor er Dickies top-aktuel

Til trods for, at Dickies oprindeligt kun var et tøjmærke til arbejdere, er det i dag meget mere end det. Deres funktionelle tøj med tekniske detaljer passer nemlig perfekt ind i en tid, hvor både workwear og outdoor tendenser har sneget sig ind i modebilledet. På flere og flere af de store runways ser vi fyre iført tekniske jakker, veste og sågar vandrestøvler. Tøjet kan nærmest ikke blive for praktisk i disse dage og alt, hvad der er råt og kantet bliver taget til sig af verdens trendsættere, og du kan med sikkerhed ofte spotte en Dickies hoodie eller Dickies t-shirt.

Funktionalitet og tidløst design

Dickies har været i branchen i mange år, og selv om meget er sket siden begyndelsen, er der nogle ting, de har værnet om og fastholdt i de 100 år, de har eksisteret. Nemlig deres gode håndværk og kompromisløse tilgang til kvaliteten. Når du køber tøj fra Dickies får du intet mindre end et uopslideligt stykke tøj, som du kan have glæde af lige så længe, du vil. Samtidig er deres tøj kendetegnet af et tidløst design, som du ikke behøver frygte går af mode lige med det samme.

Køb Dickies hoodie og Dickies t-shirt hos qUINT

Vi sætter en ære i at finde og nøje udvælge de brands, du finder i vores butik ud fra den overbevisning, at funktionalitet, kvalitet og mode sagtens kan forenes. Derfor er vi også meget stolte af at have Dickies på vores hylder, da det brand netop imødekommer dette. Vi har altid et stort udvalg der tæller både Dickies hoodie, Dickies t-shirt, Dickies skjorte og meget mere. Skulle du have nogle spørgsmål til de styles og brands, du finder her på siden, så er du altid velkommen til at give os et kald, eller stikke hovedet ind i en af vores fysiske butikker rundt omkring i landet. Her står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige og vise dig de seneste nyheder, vi har fået ind ad døren.