END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Tasker

Vælg Brand

  • 34 Varer fundet

Tasker til mænd

Uanset om du vil det eller ej, så kan man ikke komme udenom, at ens taske har en effekt på ens overall look. Du kan bruge qUINT til at sikre dig, at din taske har en positiv effekt og fuldender dit look på bedste vis. Vi lægger stor vægt på designet, men har samtidig fuldt fokus på funktionaliteten og kvaliteten. Derfor kan du roligt shoppe på vores side velvidende om, at vi har sørget for alle disse tre elementer. Begynd jagten nu, og lad dig inspirere af vores store udvalg!

Find en taske efter lige netop dit behov

Hos qUINT forstår vi, at funktionaliteten er mindst lige så vigtig som designet - hvis ikke mere. Tasken er ikke bare en cardigan, som skal kunne kastes over skulderen, eller et par sko, der hurtigt skal snøres. Dens praktiske orientering gør den til en helt speciel accessory, og du bør ikke sænke dine krav til funktionaliteten. Tag et kig på vores store udvalg af moderne bæltetasker, der er den perfekte accesory og har plads til lidt af hvert. Skal du bruge tasken til skole, så kan vi eksempelvis anbefale de mange modeller med en særlig lomme til din bærbare pc. Lommen beskytter din pc fra hårde stød, og gør det supernemt for dig at finde den blandt alle dine bøger. Skal du i stedet have en sporty taske eller en rygsæk til lidt af hvert, så forhandler vi også mærker som eksempelvis Carhartt, der har specialiseret sig i dette behov.

Stort udvalg af tasker til alle slags eventyr

Skal du på hiking i Norge eller på backpacking i Peru, så kan udvendige lommer gøre din tur nemmere og mere behagelig. Vi har derfor samlet mange forskellige typer tasker i bedste kvalitet, så du kan finde lige netop det, du skal bruge. Skal du bære rundt på tonsvis af tunge bøger, eller hele garderoben i en weekendtaske, så husk lige at teste den i butikken. Det er vigtigt, at du finder den taske, der yder den bedste komfort for dig og din ryg. Vi har også et stort udvalg af både klassiske og sporty skuldertasker. Uanset hvad du skal bruge din nye taske til, så kig forbi vores webshop, hvor du finder et hav af muligheder.

Køb tasker online hos qUINT lige her, lige nu.

Find lige præcis den farve, form eller stil online hos qUINT.dk, som du kan lide og som passer ind i netop din stil. Vi forhandler de mest populære mærker som blandt andet The North Face, Le Baiser og Versace, og vi har sørget for, at der noget for enhver smag. Alle taskerne er i bedste kvalitet og du kan derfor forvente, at de holder i adskillige år. Det er derfor en god idé at overveje dit behov grundigt, inden du kaster dig ud i jagten. Især tasker har ofte mange små finurligheder, som man ikke nødvendigvis selv opdager, så udnyt muligheden for at kigge forbi en af vores mange butikker landet over. Her står vores personale klar til at rådgive dig og finde den bedste løsning til dit behov.