Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Nedsatte jeans

  • 30 Varer fundet

Billige jeans - populære i mere end 100 år

Hvis man skal nævne en beklædningsgenstand, der har været populær i mere end 100 år, er det vist ikke til at være i tvivl om, hvad der bliver nævnt. Det er nemlig de fede jeans. Man har tidligere kaldt dem cowboybukser, og det fortæller ganske svagt historien bag bukserne. I dag bruger stort set alle disse bukser, og især mænd har nydt godt af dem. Man vil nok sige, at de er det mest demokratiske stykke tøj i verden, men alligevel har de vundet deres indpas hos mange mænd og blevet en acceptabel beklædning uanset hvilke gøremål, man har. Vi er sikre på, at alle fyre er enige med os, når vi siger, at de er et uvurderligt element i vores garderobe, og derfor har vi samlet et udvalg af billige jeans lige her i vores webshop.

Nyd godt af vores jeans udsalg - hvad der er sparet, er tjent!

Man kan vist roligt sige, at jeans ikke længere er forbeholdt de afslappede søndage på sofaen eller de lange hverdage. Du kan tage et par jeans på til alt i dag, og derfor er det selvfølgelig en fordel at have mere end ét par. Hos qUINT finder du et eksklusivt udvalg af lækre og billige bukser, så du kan få fyldt garderoben op til alle livets gøremål. Vi fyre kan måske godt blive enige om, at det kan være dyrt at shoppe bukser, og især hvis man gerne vil have nogle i en god kvalitet. Men fortvivl ej, for hos qUINT finder du altid billige bukser i lækker kvalitet fra populære brands som Carhartt, Denim Project, Levis, Represent, Superdry og mange flere. Så kom til os, hvis du gerne vil nyde godt af vores jeans udsalg - hvad der er sparet, er tjent!

Blend ind i modebilledet med stil - køb billige bukser her

Uanset om du mangler et par bukser til de faste byture eller de små højtidelige familiearrangementer, er der helt sikkert et par til dig lige her i vores shop - til en god pris endda! Vi har samlet et bredt udvalg af billige jeans i lækker kvalitet, så du rigtig kan blende ind i modebilledet med stil. Det gode ved jeans bunder i, at de kommer i et hav af forskellige fits, som du har mulighed for at matche med netop det outfit og de accessories, du allerhelst vil gå med. Som fyr behøver man ikke så meget mere end et par stilsikre jeans i klædeskabet. Med et par billige jeans i en fantastisk kvalitet har du mulighed for at skabe netop det look, du ønsker. Sæt dem f.eks. sammen med et T-shirt og et par enkle sko og få det casual look.

Køb billige bukser og jeans online hos qUINT.dk

Hos qUINT får du ikke kun streettøj i god kvalitet fra populære brands - du får det også til en fantastisk god pris! Udover nye varer har du også mulighed for at købe varer til nedsat pris. Vi har nemlig samlet et eksklusivt udvalg af fede jeans på tilbud - så bare find dankortet frem og spar en masse penge. Kig lidt videre i vores webshop efter vores jeans tilbud eller kom forbi en af vores mange butikker og lad vores dygtige personale hjælpe dig.

Se alle jeans