END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Adidas Originals

Adidas
Adidas Originals
Adidas

Vælg Kategori

  • 86 Varer fundet
48 af 86 Produkter

Adidas tøj

Alle kender tøjmærket Adidas, og det vidner om et firma, der har haft indflydelse inden for sports- og modeverden igennem en lang periode. Firmaet er tysk og blev grundlagt allerede i 1924 af de to brødre Adolf og Rudolf Dassler. I 1936 fik Adolf Dassler overtalt den amerikanske sprinter Jesse Owens til at løbe i sine sko under de olympiske lege. Owen endte med at score fire guldmedaljer, hvilket fik sat godt gang i salget af sko de næste mange år frem. Stadig i dag er tøjmærket mest kendte for deres Adidas sko – eksempelvis de karakteristiske tre parallelle striber placeret på siden af skoen. Sidenhen har firmaet udvidet sortimentet og producerer nu alle beklædningsdele, en sportsmand kunne få brug for.

Adidas T-shirts og Adidas shorts til alle slags sport

Skal du ud og spille tennis, golf eller fodbold? Uanset hvad, så har Adidas en T-shirt, der passer til netop din yndlingssport. Hos qUINT gør vi meget ud af vores hylder bugner med tøj fra de mest førende mærker, og derfor har vi også samlet et stort udvalg af Adidas T-shirts, sko, shorts og sweatshirts fra Adidas. Mange celebrities har allerede haft æren af at bære det særprægede, stribede logo, og Adidas’ meget lange sponsorliste breder sig over alle slags sport på alle verdens kontinenter. Sågar vores kære danske landshold har siden 2004 spillet i det flotte sportstøj, som er designet specielt til dem. Vil du også være med på moden, så tag et kig i vores webshop og lad dig inspirere af det fristende tøj fra Adidas!

Med Adidas sko er du altid med på moden

Udover sport, har Adidas også taget sit indtog på catwalken med deres ’Originals’-kollektion og lavet mode, som du kan gå med til hverdag. Deres stil ligger i forlængelse af deres sportsånd og bliver derfor betegnet som casual. Er du vild med det sporty udtryk, så er Adidas det helt perfekte mærke til dig. Se blandt andet de lækre Adidas sweatshirts, som går rigtig godt med et par rå jeans og en cap. Sweatshirtsene har ofte de tre karakteristiske striber ned langs ærmet, så hele verden ikke er i tvivl om, at du er med på den moden. Dette klassiske kendetegn har været på markedet længe, men magien er endnu ikke forsvundet, og gør det nok heller aldrig.

Køb Adidas online lige her hos qUINT.dk

Vi er stolte af vores udvalg af moderigtigt tøj fra Adidas, og vi er altid på udkig efter nye modeller og kollektioner, som kunne være interessante for dig. Sortimentet bliver således konstant udvidet, så hvis du ikke lige fandt det, som du ledte efter i dag, så kig forbi igen i morgen. For os er det centralt, at du føler dig i trygge hænder, når du handler i vores webshop, så har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige personale sidder altid klar til at gøre en ekstra indsats for at hjælpe dig med at udvide din garderobe med den nyeste mode.