END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Sneakers

  • 90 Varer fundet
48 af 90 Produkter

Den perfekte sneaker til dig

Sneakers kan sætte lige så stor en statement, som resten af dit outfit. I dag er dine sneakers ikke bare til at gå rundt i. De er med til at fortælle din personlige historie og vise, hvad du repræsenterer og står for. Er du typen, der er tilhænger af 90’er-trends og -styles, så vil du naturligvis være typen, der vil have klædeskabet fyldt med retro-modeller fra mærker som Reebok og FILA. Er du derimod til de mere moderne, innovative og vilde colorways og styles, så finder du også det hos os. Uanset, hvad du er ude efter, så har vi hos qUINT hentet modeller hjem med fokus på design, unikke colorways og komfort.

Hvilken type sneakers er du til?

Dine sko skal passe til resten af dit outfit, humør og personlighed. Dit humør og outfit vil oftest variere fra dag til dag, og derfor får du hos qUINT mulighed for at købe sneakers til alle situationer. Uanset, om det er til et sporty tracksuit, eller en dag, hvor du føler for et outfit med mere af et slimfit, så har vi skoene til dig. Dit valg af sneakers vil også påvirke hvilke strømper du skal have på, og hos qUINT har vi både no show socks til de lave sneakers og de almindelige ankelstrømper.

Forkæl dine fødder med sneakers til mænd

Udover designet er det også nødvendigt, at ens fodtøj er af bedste kvalitet. De skal kunne bruges i alle situationer - hverdag, weekend, festival, bytur. Her er komfortable sneakers mindst lige så vigtige. Derfor har vi hos qUINT kun udvalgt sko med den højeste kvalitet og komfort.

Køb sko online hos qUINT.dk her

Der findes et utal af stilarter, når det kommer til fodtøj. De fleste brands har et hav af forskellige modeller og colorways. Hos qUINT har vi med garanti noget til lige netop din smag. Vi forhandler de mest populære mærker, som blandt andet Adidas Originals, Reebok, FILA og flere. Hver model er forskellig og modellerne varierer rigtigt meget, fra smalle sneakers med en slimfit-pasform til de bredere sneakers. Vi har også modeller i flere forskellige typer materiale. Derfor kan det altid være en god idé at kigge forbi din nærmeste qUINT-butik, så du med sikkerhed kan finde din størrelse for det enkelte par sneakers. Vores personale står naturligvis altid klar med knivskarp service og er klar til at besvare alle dine sneakerhead-spørgsmål.