Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Edwin

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Edwin Bukser

Kast bogstaverne i Edwin op i luften og byt ’w’ ud med ’m’, så får du ordet denim. Brandets navn er et anagram for den beklædningsdel, som Edwin har specialiseret sig i at lave. Med sine mange år på bagen og revolutionerende opfindelser kan Edwin også sagtens kalde sig eksperter på området. Det kan godt være, at amerikanerne opfandt denimstoffet, men japanerne har i en stor grad været med til at udvikle teknikkerne og kvaliteten. Hos qUINT er vi vilde med de resultater, som Edwin skaber, og derfor har vi også samlet et stort udvalg til dig i vores webshop. Kig forbi, og lad dig inspirere af de moderne snit og lækre designs, som kendetegner de japanske denimjeans.

Edwin – denimjeans i sublim kvalitet

Vi skal faktisk helt tilbage til 1947, hvor Mr. Tsunemi grundlagde det, der i 1961 senere blev til Edwin. Mr. Tsunemis forretning var drevet af en passion for denim, som først blev produceret i Japan i 1951. Han drømte om at skabe en sofistikeret pasform, stil og kvalitet, og for at opnå dette er begreber som innovation og integritet blevet en vigtig del af brandets identitet. Det er et autentisk brand, der med sine eksklusive materialer, unikke teknologi og konstant udviklende designs adskiller sig fra andre brands i branchen. Iklædt jeans fra Edwin signalerer du en sans for mode samt en holdning om, at man ikke skal gå på kompromis, når det gælder sin garderobe.

Oplev japansk nytænkning med Edwin

Edwin er et af de ældste denimbrands og mange af de styles, man ser på bukserne i dag, kan spores tilbage til deres opfindelser. Du har eksempelvis helt sikkert et par jeans i garderoben, som har set slidte ud fra begyndelsen. Denne fede stil skal du takke Edwin for, som i 1970 var det første firma i verden til bruge teknikken ’old wash’. Ti år senere i 1980 revolutionerede de endnu engang industrien med deres teknik ’stone washing’, som gav bukserne et unikt mønster, ingen havde set før. Selveste David Beckham har også flere gange optrådt som frontfigur for brandet – et kvalitetsstempel af høj karat!

Køb Edwin bukser online hos qUINT.dk

Hos qUINT har vi stor respekt for Edwin på grund af deres omfattende indflydelse på jeansbranchen. Deres ekspertise på området giver dem et forspring, når det kommer til design og kvalitet. De laver jeans til alle, og der vil derfor altid være et par cowboybukser, som passer din stil og figur. I vores webshop har vi sørget for at samle et bredt udvalg, så du nemt kan finde det, du leder efter. Du kan shoppe online, vi garanterer dig en sikker og simpel nethandel, hvor du altid vil være i trygge hænder. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange buktikker rundt om i landet. Vi skal nok stå klar til at svare på eventuelle spørgsmål og hjælpe dig med at finde de Edwin-bukser, der klæder din facon bedst.