Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

BLS

BLS
BLS
BLS

Vælg Kategori

  • 74 Varer fundet
48 af 74 Produkter

Udforsk vores udvalg af BLS hos qUINT

Her hos qUINT finder du både T-shirts, caps, bukser, BLS hoodies og meget mere, fra det danske brand BLS Hafnia. Når du går på opdagelse her på siden, vil du opleve, at stemningen er som i vores butikker: laidback og nede på jorden. Og hver eneste dag bestræber vi os på at gøre vores webshop til din streetwear to-go med de nyeste trends og upcoming mærker i god kvalitet og ikke mindst med den bedste service. Uanset om det er en BLS T-shirt, en hoodie, et par BLS bukser eller noget helt andet, som du er på udkig efter, så er du uden tvivl kommet til det rigtige sted. Se dig omkring, og lad dig inspirere af en nyfortolkning af high-end mode.

Modetøj og streetwear til fyre fra BLS Hafnia

BLS Hafnia er stiftet i 2011 i København af Besnik Miftari og fokuserer på streetwear, sport og high-end mode. For det hele startede som et oprør mod den eksisterende modeindustri, hvor grundlæggeren ønskede, at forbrugeren skulle være mere involveret i modeindustrien. Besnik Miftari har flere års erfaring fra modeindustrien, for da han blot var 12 år gammel, stiftede han mærket ”Skywalkers”, der hovedsageligt producerer T-shirts. Og også T-shirts var startskuddet for BLS, da en T-shirt med logo, der mindede om YSL’s gamle logo, blev lavet som oprør mod modeindustrien, og fik stor popularitet.

Find din personlige stil med BLS tøj

Hafnia er latin og betyder København, hvor BLS står for ”Bedøvende LifeStyle”. Og dét er et mantra, der opfordrer til at tro på sig selv og være ligeglad med negative mennesker. Med de ord, har du derfor rig mulighed for at gøre tøj fra BLS til noget helt særligt og personligt. Om end du er på udkig efter et par BLS jeans, en hoodie, en BLS sweatshirt eller måske et BLS tracksuit, så kan du personliggøre din stil og være lige præcis den, du er. For er du vild med et sporty, street og cool udtryk med masser af personlighed? Så er BLS det helt perfekte mærke til dig.

Køb BLS tøj online hos qUINT.dk

Vi er stolte af vores udvalg af cool modetøj og streetwear fra BLS, og vi holder altid et åbent øje med nye design, som kan være interessante for dig. Vi bestræber os på at være med på de nyeste trends, mens der samtidig også skal være noget for enhver smag. For hos os er det nemlig vigtigt, at du føler dig i trygge hænder, når du handler på vores webshop. Har du derfor spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, da vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe og vejlede, så du kan få udvidet din garderobe med den nyeste mode. Tjek derfor BLS Hafnia ud online, eller kom forbi en af vores butikker, som du finder rundt omkring i hele landet.