Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

HALO

HALO
Halo
HALO

Vælg Kategori

  • 82 Varer fundet
48 af 82 Produkter

HALO Fleece til fyre

De stilsikre og funktionelle styles har vundet en plads på manges hylder, og det forstår vi godt. HALO lykkedes i den grad med at træde ind på den store modescene med deres rå og enkle styles. Særlig HALO fleece trøjer er et kæmpe hit, og det er det perfekte item til at tage udover din t-shirts. Deres populære HALO fleece til mænd er i behageligt og blødt materiale, som gør at de kan bruges som jakker om sommeren. Vælger du at udforske det militærinspireret univers, vil du finde et bredt udvalg af HALO trøjer og t-shirts, eller de populære HALO tech pants eller HALO shorts. Deres sporty og stilfulde udtryk gør, at de har en bred målgruppe på tværs af aldersgrupper, og flere af deres styles kan bruges af både mænd og kvinder.

Militær inspireret modetøj i høj kvalitet og komfort

Brandet blev oprigtig genskabt i 20215 under navnet, Newline HALO. I dag er det populære brand dog mest kendt ved blot HALO. Siden brandets begyndelse har der været højt fokus på detaljer og komfort, hvilket stadig er tilfældet for de stilrene styles. HALO sweatshirts og HALO bukser er et must-have enhver garderobe, og de behagelige styles findes i flere militærinspireret farver. Tøj fra HALO er også kendetegnet ved den høje kvalitet og masser af funktionalitet, mens der stadig ikke er sparet på det populære og enkle design. HALO er streetwear til fyre i topklasse, og hos qUINT er vi stolte over at have dem i vores sortiment.

HALO – strammer fra faldskærmsudspring i den danske elitestyrke

HALO så første gang dagens lys tilbage i 1981 i det danske forsvar, og meget har ændret sig siden da. Et medlem af den danske elitestyrker, Helge Petersen, som ofte hang imellem himmel og jord i en faldskærm, havde en lidt anderledes underen. Mens de fleste mennesker vil gå i panik et faldskærmsudspring, gjorde Helge sig den tanke om hvorfor han selv kunne være våd, når hans faldskærm var tør. Her blev HALO skabt. Helge begyndte at designe funktionstøj, som blev optimeret på baggrund af hans erfaringer som elitesoldat. Disse erfaringer har blandet andet skabt de helt perfekte HALO jakker, som har stilrent design og top funktionalitet. Du finder både fleecejakker, overgangsjakker, dunjakker og pufferjakker fra HALO.

Køb HALO tøj online hos qUINT.dk

Vi har ikke HALO på hylderne længe ad gangen. Det er lynhurtigt blevet et af vores mest populære brands, og hos qUINT er vi store fans af det militær inspireret tøj. Derfor har vi gjort os umage med at håndplukke det bedste udvalg af t-shirts, jakker og bukser fra HALO. Fælles for hele vores udvalg er, at kvaliteten ikke er sparet på, og du er sikker på, at det hele også er på mode til næste sæson. Hos qUINT går vi meget op i at være med på de nyeste trends, mens der samtidig også skal være noget for enhver smag, og derfor er HALO det perfekte brand. Tjek det populære brand ud online eller kom ned forbi en af vores butikker, som du finder rundt i hele landet.