Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Casio

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos qUINT
  • 0 Varer fundet

Casio ure

Leder du efter et ur, der kan modstå alle de aktiviteter, din hverdag byder på, uden at du behøver bekymre dig om, at uret går i stykker? Så er du kommet til det rigtige sted! Her hos qUINT forhandler vi de populære ure fra Casio, fordi mærket producerer ure, der kan modstå ekstreme sports såsom faldskærmsudspring, skøjteløb og motocross. Samtidig formår de at imponere med deres lækre, tidsløse design, så bare rolig, det er også tilladt at forelske sig urene udelukkende på grund af udseendet. Vi forhandler Casio ure med mange forskellige funktioner, så kig vores webshop igennem og find en model, der passer lige dit behov.

Find dit næste Casio retro ur på vores webshop

Historien om Casio begynder i Tokyo, Japan, hvor Tadao Kashio i sin tid tjente til dagen og vejen på en lokal fabrik. Her fik folk øje på hans talent, og Tadao blev derfor opfordret til at søge ind på universitet. Efter endt uddannelse grundlagde han firmaet Casio i 1946 – et firma som i dag er kendt for at være pioner inden for teknikverdenen. Først tog de fat i lommeregneren og revolutionerede dens teknologi. Dernæst satte de sig for at udvikle ure med mange flere funktioner end hidtil set. De var blandt andet en af de første til at udvikle ure, der kunne vise tiden i mange forskellige tidszoner med temperatur, atmosfærisk tryk og højde.

Fuldend dit look med et Casio digitalur

I 1983 blev den første G-Shock-model udviklet. Mærket ønskede at gå mere væk fra at se uret som et smykke, men i stedet sætte pris på de mange mulige funktioner, man kunne bære på sin arm. Som navnet antyder, er denne populære modellinje resistent over for slag, og den er designet efter de tre 10-principper: Har en batterilevetid på 10 år, er vandafvisende ned til 10 barometer og kan klare et fald fra 10 meter. Der er desuden hele 10 lag til at beskytte den inderste kerne, hvor kvartsklokkeværket opererer. Hos qUINT forhandler vi flere versioner af G-Shock-modellen, fordi vi er så vilde med dens holdbarhed. Men foretrækker du en lidt billigere og tyndere version, så lad dig inspirere af Casios analoge modeller. Deres design er stilrent og moderne og kan friske ethvert outfit op.

Køb Casio ure online hos qUINT.dk

Et ur er en accessory, som alle fyre burde have. Det kan godt være, at du oftest tjekker mobilen for at finde ud af, om det er på tide at smutte hjem fra byen. Men en mobil gemmer sig i lommen. og giver dig ikke samme mulighed for at tilføre stil til dit look. Til fyre der endnu ikke er med på armbåndsmoden, kan et ur især være det helt rigtige valg. Har du spørgsmål til Casio-urenes funktioner, så er du altid velkommen til at kigge forbi din lokale qUINT-butik. Vores personale kan helt sikkert uddybe vores produktbeskrivelse og hjælpe dig med at finde netop det ur, som du leder efter.