END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Bælter

Vælg Brand

  • 22 Varer fundet

Moderigtige bælter til mænd

Ethvert par lækre bukser fortjener at blive holdt oppe med et tilsvarende lækkert og moderigtigt bælte til mænd. Har du været så heldig, at dine bukser passer dig perfekt, og du faktisk hverken behøver gå med livrem eller seler, så kan du alligevel med fordel vælge at gøre én af delene. For den helt rigtige livrem kan i mange tilfælde udgøre den lille detalje, der fuldender dit look og sætter prikken over i’et. For at opnå et komplet outfit kan du for eksempel sørge for at matche farven på dit stofbælte til herrer med dine sko – det giver en trendy effekt, du på ingen måde bør undervurdere. Så gå endelig på jagt efter den helt rigtige model her på siden.

Vælg mellem et hav af bælter på qUINT.dk

Om du har forelsket dig i den moderigtige model, der lige nu hitter på alverdens catwalks, eller om du er mere til de mere klassiske læderbælter, så finder du det på qUINT.dk. Vi har et hav af bælter til mænd online, og de mange designs spænder bredt. Vi har modeller med brede spænder, diskrete spænder, brede og smalle, med eller uden logo og i et væld af forskellige farver. Det eneste, der går igen ved de mange forskellige varianter, er kvaliteten. Den går vi aldrig på kompromis med. Derfor er du sikret en høj kvalitet og lækre, eksklusive og slidstærke materialer, når du handler hos os. Så bekymr du dig blot om, hvilken style, du bedst kan li’ – så ordner vi resten!

Find den helt rigtige type, der matcher din stil og størrelse

Et bælte til mænd, der ikke har den rigtige størrelse, er ikke meget bevendt for ikke at sige ubrugelig, og det ville være synd at få fat i en model, som ikke kan bruges, fordi størrelsen ikke matcher din pasform. Husk derfor altid, at størrelsen på dit bælte svarer til dit mål rundt om livet eller hofterne – alt efter, hvor du gerne vil have, at dine bukser skal sidde. Så undgår du at ende ud med en forkert størrelse, og et herrebælte du ikke kan bruge.

Køb bælter til mænd online lige her

Vælg mellem bælter til herrer fra eftertragtede og trendsættende brands som Saddler, Carhartt og mange flere, når du shopper hos qUINT.dk eller besøger din nærmste qUINT butik. Online finder du et udsnit af det store udvalg, som er repræsenteret i vores fysiske butikker. Sortimentet ændres løbende i takt med, at de populære mærker sender nye styles på markedet. Så hold et vågent øje med vores site, så ved du altid, hvad der rører sig. Har du spørgsmål eller brug for råd eller vejledning, kan du altid henvende dig til vores personale som med glæde står klar til at hjælpe. Ellers har du også mulighed for at kontakte os via hjemmesiden, hvor vores kundeservice tager kærligt hånd om dine spørgsmål.