Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

New Era

New Era
New Era
New Era

Vælg Farve

  • 27 Varer fundet

New Era kasket for de kræsne

Smarte caps og fede kasketter er ikke altid lige nemme at finde. Men med ét kig gennem New Eras sortiment og udvalg er du ikke i tvivl om, at du har fundet det helt rigtige for dig. New Era kasketter er synonym med baseball, men de er efterhånden blevet klassikere inden for moden for streetwear. De står for det fede look, som både passer til tidens trend, kulturens image, sportens energi og puls og den fashion, som gør os alle til trendsættere. Det er ikke kun vigtigt at have en smart kasket - den skal også passe til ens personlighed. Her er en New Era kasket en klar vinder, som skal ses og prøves!

New Era kasket - synonym med fedt design

Firmaet blev grundlagt i 1920 af de to tyske brødre Erhardt og Christopher Koch i New York, og de er den eksklusive producent af den officielle kasket, som Major League Baseball-teams og Minor League-tilhængere bærer, når de er på banen. Når man hører om New Era på gaden, da siger man om dem, at de er skaberen af ”The True Fitted”, hvilket siger lidt om pasformens omdømme. De er især kendt for at lave vaps med New York Yankees logo, som i dag er kendt over hele verden. De har deres hovedkontor i Buffalo i New York, og så har de butikker i både Alabama, Canada, Europa, Japan og Hong Kong.

Oplev urban lifestyle med New Era kasketter

Man ser i dag, at en New Era kasket bliver båret mere og mere på hiphop-scener verden over. De har respekt for historien, og så sørger de for at sætte nogle høje standarder for deres design og pasform. Samtidig har de stærk fokus på deres nytænkende karakteristika, som der uden tvivl tiltrækkes af urban lifestyle. Dette har gjort New Era til verdens største producent af snap backs. De ved, at de ikke kun skal tilfredsstille deres kunders ønsker og behov; de skal også støtte dem i deres forsøg på at gøre positive ting for at gøre verden til et bedre sted. Derfor har de gennem samarbejde med forskellige organisationer forsøgt at gøre en forskel i forskellige fællesskaber, både lokalt, nationalt og internationalt.

Køb New Era kasket hos qUINT.dk

New Era har et resultat på bundlinjen, som ikke er til at tage fejl af: de sælger ikke mindre en 35 millioner caps hvert år, og denne succes er ikke mindst takket været New Era kasketternes fede design og den perfekte pasform. Sådanne caps fås næsten ikke bedre. Vi hos qUINT.dk er vilde med deres design og fede stil, og det er derfor, at vi er stolte over at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af deres produkter til gode priser. Interesseret? Kig lige i vores webshop eller besøg en af vores butikker, hvor du finder New Era caps, der måske passer lige til dig.