END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Vans

Vans
Vans
Vans

Vælg Kategori

  • 24 Varer fundet

Vans sko & solbriller til stilrene fyre

”Less is more”. Det er i virkeligheden ordsproget hos Vans, som siden 1966 har kørt en stram plan for deres design af sneakers. Det er helt klart det enkle og det stilrene, der er nøgleordene hos Vans, som der især er kendt for deres mega fede sneakers som den populære Vans old skool sneaker. Med tiden har de også bevæget sig over i design af tøj, og hvorfor også ændre og videreudvikle på en skoform, der bare fungerer? Vans har gjort det simpelt med en gummisål påsat en overdel af lærred. Det er en simpel opskrift på en god stil, og så kan man jo godt lege lidt med både mønstre og farver på lærredet, så man på den måde kan få den sko, der passer allerbedst til ens stil. Dette brand har lavet så mange forskellige styles, at du simpelthen bliver nødt til at investere i mere end ét par sko. Så er du sikker på at have et par sko til enhver anledning.

Få det bedste fra to verdener med et par Vans sko

Her får du både et par sko, hvor funktionalitet og sportens holdbarhed er godt blandet med det stilsikre modeudtryk. Vi må sande, det ofte er det simple, der får succes, og det må man sige er tilfældet med Vans sko. Ingredienserne er en gummisål og et stykke lærredstof og voila! Du har nu en af de fedeste skatersko. De er praktiske i alle tænkelige situationer - selvfølgelig også når du skal stå på skateboard. Du får nemlig både god stil og en fantastisk komfort. De fåes både med snørrebånd og skal de være mere praktiske skal du have fat i en Vans slip on sneaker. Gadebilledet i dag er fyldt med blandingen af lave sneakers og hiphop, så det er uden tvivl det rigtige valg for dig at købe et par Vans sko. Find dem her hos qUINT.dk.

Skab din egen attitude med Vans solbriller

Der er intet, der skaber en bedre og federe attitude end et par solbriller, og når sommeren er så tæt på, at man næsten kan lugte den (næsten da), skal du selvfølgelig have dig et par Vans solbriller. Det er absolut den bedste måde at fremhæve din fede stil på og ikke mindst linjerne i dit ansigt. Som fyr skal man jo være lidt skarp engang i mellem, og hvad er bedre end et par nye solbriller til at klare det? Med et par Vans solbriller er du sikker på at gå sommeren i møde med det bedste af det bedste, hvor kvalitet og materialevalg er helt i top. Desuden er stilen alsidig, så du har mulighed for at finde lige netop det par, der passer bedst til dig. Find dem her i vores webshop eller kom forbi en af vores butikker og prøv dem på.

Køb Vans sneakers online hos qUINT.dk

Folkene bag Vans sneakers havde en drøm om at lave sko og sælge dem direkte til kunderne i stedet for at have en mellemmand uden nogle personlige forhold til skoene - de ombestemte sig heldigvis, så vi hos qUINT kan sælge disse lækre Vans sneakers til jer og mange andre fede produkter fra dette mærke som fx. Vans T-shirts. Kom forbi en af vores mange butikker og se, om dette mærke er noget for dig, eller kig lidt videre i vores webshop og lad dig inspirere til dit næste køb. Vi ses!