Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Caps & Hatte

Vælg Brand

  • 99 Varer fundet
48 af 99 Produkter

Caps | Kasketter | Hatte

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at de fleste piger har hylderne fulde af sko, og at det altid har været deres yndlings beklædningsgenstand. Vi fyre har med tiden også fået lov at fylde vores andel af hylderne ud med vores favorit accessories – og hvad andet kan valget falde på end kasketter til mænd? Caps er efterhånden blevet enhver fyrs bedste ven – ikke kun, fordi den er i stand til at camouflere selv de dårligste (eller mest dovne!) hårdage, men den er også gået hen og blevet et modefænomen og er et udtryk for god og moderigtig stil, hvad enten du så vælger en sporty, casual eller mere elegant model.

Køb kasketter til mænd fra de populære mærker

Tidligere var det hovedsageligt forbeholdt sports brands at designe caps til mænd, og det blev som regel forbundet med det aktive look. I dag er sagen en helt anden. I dag har nærmest alle de store brands inden for herremode designet deres egen model eller udgave og en del af dem er gået så langt som til at have deres helt egen kategori af hovedbeklædning. Her på sitet har vi udvalgt nogle af de mest eftertragtede og lækre mærker, og derfor finder du eksemplarer fra blandt andre Adidas Originals, Carhartt WIP, Lacoste og Avalon Athletics. Det betyder, at udvalget spænder utrolig bredt, og du kan finde en model til enhver lejlighed.

Sådan bruger du dine caps

Der er næsten ingen grænser, når det kommer til brugen af kasketter til mænd, og du kan skabe lige det look, du ønsker, alt efter hvilket outfit du bruger dem sammen med. Den kan bruges til at fuldende det afslappede og casual look, hvis du bruger den med en hættetrøje. Kombinér den med et par slim-fit jeans eller et par trendy sweatpants og tilsæt et par smarte sneakers for at opnå et sporty udtryk. Sidst, men ikke mindst, så er de fleste caps til mænd en genial løsning, hvis du ønsker at nedtone dit look en smule eller gøre det mere moderne. En herre kasket har nemlig i sig selv et meget afslappet og samtidig trendy udtryk, hvorfor det kan tage toppen af et højtideligt outfit eller give en helt almindelig t-shirt et moderne touch.

Køb kasketter og caps online hos qUINT.dk

Hos qUINT er vi store fans af kasketter til mænd, og det er også grunden til, at vi har et rigtig stort sortiment af lige netop denne beklædningskategori. Vi udvælger hver eneste model ud fra design, kvalitet og komfort, og vi går ikke på kompromis med nogen af delene. Derfor finder du de smarteste caps af høj kvalitet, og udvalget er stort. Vi har modeller med eller uden logo, med tekst, print og vilde mønstre – men også de helt enkle fx de ensfarvede caps fra New Era og Flexfit.