Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Columbia

Columbia
Columbia
Columbia

Vælg Kategori

  • 37 Varer fundet
Mest populært fra Columbia

Mest populært fra Columbia

<
>

Columbia - Udstyr til friluftsentusiaster siden 1938

I mere end 80 år har Columbia produceret sportstøj og udstyr til alle dem, der elsker at være aktive udendørs. Columbias jakker, fodtøj og accessories er designet til at holde dig både varm, tør, kølig og beskyttet hele året rundt. Det giver dig mulighed for at forfølge din passion med størst mulig komfort. Virksomheden har siden eventyret begyndte været placeret i Portland Oregon, hvor familievirksomheden er gået i arv gennem flere generationer. Gert Boyle har siddet som direktør for Columbia i de sidste 50 år og har med hård hånd gjort virksomheden til det den er i dag og sikret den store internationale succes.

Hvad har sikret Columbias succes?

Succesen er skabt gennem deres anvendelse af den nyeste teknologi og deres innovative design. Alle Columbia trøjer, jakker, bukser, fleece, støvler og sko er gennemtestet, så du kan nyde at være udendørs i længere tid. Columbia er placeret nær smuk natur, hvor der både findes majestætiske skove, vulkanske bjerge, og smukke kyststrækninger. Det skaber de perfekte rammer for at teste deres produkter i de rette omgivelser, idet området blandt andet giver mulighed for at vandre, fiske, padle, jage og meget mere. Colombia får også forskellige udendørsatleter til at teste og afprøve deres produkter. Du kan derfor altid føle dig tryg ved, at deres produkter er testet af de bedste indenfor branchen. De har specialdesignet produkter, som er velegnede til vandring, fiskeri og skiløb, som sikrer, at du opnår optimal komfort, mens du udlever din passion. Columbias designs har altid fokus på kvalitet, funktionalitet og klassisk design. Du kan derfor være sikker på, at deres produkter kan holde til at blive brugt igen og igen. Columbias jakker, trøjer og fodtøj er udviklet af naturentusiaster som elsker naturen lige så meget som dig.

Stort udvalg af Columbia jakke og T-shirts

Hos qUINT finder du et stort udvalg af Columbia jakker og Columbia T-shirts. Teknologien sikrer, at trøjerne er åndbare og transporterer sveden væk fra din hud, så du ikke overopheder, når du er aktiv. Blandt vores sortiment finder du også et stort udvalg af vandafvisende og åndbare jakker, men også varmere dunjakker, som er særdeles velegnede til skiferien. Så er du på udkig efter moderigtige og funktionelle outdoor styles? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har udvalgt de fedeste Culumbia jakker, som beskytter dig i naturens barske omgivelser.

Køb Columbia jakker og hoodies online hos qUINT.dk

Hos qUINT finder du et stort udvalg fra dette populære brand. Derfor er vi stolte af at kunne forhandle et bredt udvalg af Columbia-trøjer og jakker her på shoppen. Tjek vores store udvalg ud her på siden eller i din nærmeste qUINT. Husk, at når du handler online hos qUINT får du altid lynhurtig levering og 14 dages fri returret. Hvis du har spørgsmål om, hvilken Columbia-trøje eller jakke du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores professionelle team. Vi tager os altid den nødvendige tid til at besvare dine spørgsmål – det er uanset, om det handler om mode, vejledning eller om online indkøb her på shoppen.