END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Calvin Klein

Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein

Vælg Kategori

  • 16 Varer fundet

Spørgsmål og svar

Hvem står bag Calvin Klein?

Det internationale brand blev stiftet i 1968 i USA, og har siden dengang leveret undertøj til herre over hele verden. De to stiftere Calvin Klein og Barry K. Schwartz er brødre og havde altid haft en drøm om at blive noget stort indenfor modeverden.

Hvordan er Calvin Klein i størrelsen?

Brandet er generelt små i størrelserne, så hvis du lægger mellem to størrelser, så vil vi anbefale at du tager den store størrelse. Men mange oplever at de kan passe den størrelse, som de normalt bruger fra andre brands.

Hvor kan man købe Calvin Klein underbukser?

Det populære brand kan købes i de fleste lande, men hvis du gerne vil købe fra en dansk hjemmeside, så kan du altid finde et stort udvalg online hos qUINT.

Calvin Klein underbukser og tøj

Brandet Calvin Klein blev lanceret helt tilbage i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwarts. Allerede lige fra den spæde start opnåede brandet stor succes og anerkendelse, og i dag er Calvin Klein et af de førende modehuse på verdensplan. De er kendt for deres eksklusive og luksuriøse kollektioner, hvor særligt simplicitet, kvalitet og æstetik er i højsædet. Manden, de henvender sig til, er derfor også den stilbevidste mand, som ønsker en klassisk og veludført garderobe. Er det dig, så er du kommet til det rigtige sted! Værsgo’ at smæk benene op, mens du lader dig inspirere af de mange forskellige styles her på siden.

Et stort udvalg af Calvin Klein undertøj

Calvin Klein er en sand modemastodont, som dikterer tidens trend. I løbet af årene har de udvidet deres repertoire med flere underbrands, og de betragtes derfor i dag som et decideret livstilsbrand. Det er derfor ikke så mærkeligt, at dette luksusbrand er repræsenteret på tværs af de fleste af vores kategorier her i webshoppen. Det vil sige, at uanset om du er på udkig efter en ny Calvin Klein T-shirt, Calvin Klein underbukser eller Calvin Klein nattøj, så har vi et godt bud til dig. Ens for alle Calvin Kleins styles er den underspillede elegance, som understøtter det cool, men stilrene look.

Calvin Klein underbukser til mænd

Selv om Calvin Klein i dag står bag mange forskellige kollektioner, som rummer alt lige fra designertøj til parfumer, så er noget af det, de fortsat er mest kendt for deres Calvin Klein underbukser til mænd. Og det er ikke uden grund. Lige så stilrene deres boxershorts er, lige så komfortable er de nemlig – og dét er noget, man bestemt ikke skal underkende værdien af. For som det inderste lag på kroppen, skal de nemlig, om noget, kunne sikre velvære i løbet af hele dagen.

Find Calvin Klein boxershorts og Calvin Klein T-shirts hos qUINT

Her i qUINT er vi meget stolte af at have Calvin Klein på vores hylder. Særligt fordi de egenskaber, som Calvin Kleins tøj besidder, stemmer godt overens med de høje kvalitetskrav, vi stiller til vores brands. Det er din garanti for varer i allerhøjeste kvalitet. Vi har altid et stort udvalg af Calvin Klein undertøj og Calvin Klein t-shirts på hylder, så gør dig selv den tjeneste, og klik rundt, og lad dig inspirere af de mange forskellige looks. Skulle du undervejs blive i tvivl om noget, eller have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller lægge vejen forbi en af vores mange fysiske butikker.