END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Carhartt WIP

Carhartt WIP
Carhartt Wip
Carhartt WIP

Vælg Kategori

  • 303 Varer fundet
48 af 303 Produkter

Er Carhartt arbejdstøj?

Det amerikanske brand, Carhartt, har over 100 års erfaring med at producere arbejdstøj. Ved at fremstille sine produkter i bomuld, skabte Hamilton arbejdstøj i høj kvalitet og stor slidstyrke, som tilgodeså arbejdernes behov. Det brune arbejdstøj med de mange lommer til værktøj, er stadig et hit i arbejdsmiljøet.

Hvad er forskellen på Carhartt og Carhartt WIP?

Da der i 1800-tallet opstod et stigende behov for funktionelt og holdbart arbejdstøj, begyndte Carhartt at producere tøj med stor slidstyrke. Carhartt WIP står for Work in Progress, og adskiller sig fra Carhartt Workwear idet linjen skaber modetøj som især skating – og streetkulturen har taget til sig.

Hvad kendetegner Carhartt?

Foruden Carhartts velkendte logo, kendetegnes brandet på deres ikoniske brune nuancer, som vidner om, at Carhartt står bag. Derudover laver Carhartt WIP styles som er let genkendelige på deres moderne og street udtryk.

Hvem ejer Carhartt?

Virksomheden blev grundlagt af Hamilton Carhartt og ejes stadig den dag i dag, af Carhartt-familien. Virksomheden har sit hovedkvarter i Dearborn, Michigan.

Carhartt Bukser

I et forsøg på at skille sig ud og skabe synlighed omkring sit mærke, tilføjede Hamilton Carhartt et ekstra ’t’ til sit navn. Man må sige, at denne strategi virkede, hvilket vi kan slå fast, fordi firmaet lige siden 1889 har formået at holde gang i salget af deres lækre workwear-mode. Carhartt er et af de ældre brands inden for modeverdenen og med sine mange års erfaring og forståelse for at forny sig til en ny generation, fortjener de en særlig plads på qUINTs hylder. Vi har derfor samlet et stort udvalg i vores webshop, så du kan få fingrene i lige præcis det, du leder efter. Brandet har ikke som sådan specialiseret sig i en særlig beklædningsdel, så hos os finder du alt fra Carhartt t-shirts, bukser, huer, jakker, shorts, caps, sweatshirts og diverse accessories som de populære Carhartt WIP tasker. Med andre ord: du kan klæde dig på fra top til tå i det fede tøj fra Carhartt.

Carhartt – fra arbejdsmode til ungdomsmode

Tilbage i 1889 i Detroit, Michigan, USA forsøgte Hamilton sig først med at lave møbler, men da udfordringerne hobede sig op, ændrede han hurtigt kurs. I stedet begyndte han at skabe arbejdstøj til de mange jernbanearbejdere. Som bekendt blev der udført en del jernbanearbejde tilbage i starten af 1900’erne i USA, og Hamilton havde pludselig fundet en guldgrube. De hårdtarbejdende jernbanearbejdere havde hårdt brug for modstandsdygtigt og holdbart tøj, og det kunne Carhartt levere. På trods af en hård tid igennem Den Store Depression er firmaet overlevet og forblevet en familieejet virksomhed med en mission om at levere den bedste kvalitet til aktive arbejdere såvel som os fyre, der er vilde med workwear-moden.

Få uovertruffen kvalitet med Carhartt bukser og Carhartt jakke

Det er helt naturligt at finde Carhartts tøj på diverse byggepladser og gårde på grund af den gode kvalitet. Carhartts Work In Progress-linje er derimod modetøj, som formår at kombinere den gode kvalitet med stil. Det er denne linje, du kan få fingrenen i på vores webshop. Så er du på udkig efter nyskabende design og exceptionelle standarder for kvalitet, holdbarhed og komfort, så er du kommet til det helt rigtige sted! Tjek de populære Carhartt bukser ud, som er et godt eksempel på hvordan brandet kombinerer mode, komfort og praktisk anvendelighed i ét. Det samme gælder Carhartt shorts eller de funktionelle Carhartt jakker, der findes til alle årstider. I dag er brandet især blevet populært inden for skating- og streetkulturen, blandt andet fordi Carhartt giver støtte til upcoming kunstnere, musikere og skateboardere.

Køb Carhartt online hos qUINT.dk

Hos qUINT er vi vilde med brands, der er så autentiske som Carhartt. Deres kvalitet er skabt på baggrund af et reelt behov for slidstærkt tøj. Deres stil og look har et arbejderudtryk, fordi det var dem, der i første omgang skulle bruge tøjet. Workwear-looket er på det seneste blevet yderst populært i modebranchen, og derfor har vi også samlet et stort udvalg hos qUINT. Kig forbi vores webshop og lad dig inspirere, eller hop forbi en af vores mange butikker landet over. Her står vores kompetente personale altid klar til at hjælpe dig med at finde det look, der udtrykker din personlighed bedst.