Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

The North Face

The North Face
The North Face
The North Face

Vælg Kategori

  • 83 Varer fundet
48 af 83 Produkter

Spørgsmål og svar

Hvordan blev The North Face så populært?

Det startede tilbage i 90’erne hvor brandet begyndte at producere streetwear, som passede perfekt ind i den rapperkultur som der var ved at blive skabt. De forstod at leverer styles, som alle stod og manglede på lige præcis det tidspunkt.

Hvor kommer The North Face fra?

Det anerkendte streetwear brand kommer fra USA, men bliver i dag solgt over hele verden. Du finder altid et stort udvalg online på quint.dk og i vores butikker.

Er The North Face et eksklusivt brand?

Kvaliteten og komforten er i top, men det er stadig et brand som passer ind i manges garderobe og er i en fornuftig prisklasse.

The North Face til den stilsikre fyr

I dag er The North Face en af verdens førende producenter af udstyr til ekstremsportsudøvere og friluftsildsjæle, og inden for modeverdenen har brandet også gjort sit indtog. Brandet er én af frontløberne inden for wildlife- og performancebeklædning men er også en væsentlig medspiller på streetwear-fronten. The North Face falder i god jord hos de unge fyre, da brandet producerer nogle casual og stilsikre styles, fx The North Face jakker, som er gode til praktiske lejligheder såvel som streetwear. Hos The North Face er både den høje kvalitet samt hensynet til naturen i centrum, så du kan være sikker på at få et solidt produkt. Flere streetwear-entusiaster nyder godt af denne gode kvalitet og det casual udtryk, som følger med de lækre styles fra brandet.

Fra bjergbestiger til North Face

Man siger, at den nordlige side af et bjerg - the north side – er den sværeste side at bestige. Her bliver mandsmodet, teknikken, troen på egne evner og ikke mindst udstyrets kvalitet udfordret og testet. Og det var præcis ud fra denne tro, at North Face opstod tilbage i 1966. De to entusiastiske bjergbestigere Douglas Tompkins og Dick Klopp er mændene bagmærket, og de åbnede en butik i San Fransisco, hvor de solgte udstyr til folk, som delte deres egen passion for bjergbestigning. Et par år efter begyndte de to bjergbestigere at designe deres egne backpacks, som de promoverede under det nuværende navn. Senere blev også jakker, støvler, telte, soveposer og andet udstyr tilføjet kollektionerne, og bjergbestigere rundt om i verden var begejstrede. Du kan finde et stort udvalg af de populære The North Face tasker her hos qUINT.

Få et fedt look med en North Face vest

Dette mærke har mange forskellige styles, men især den cool North Face vest er populær hos de unge. Den kan snildt bruges sammen med et par sneakers for at styrke det sporty og ungdommelige look, som i allerhøjeste grad er moderne lige nu. En anden populær style blandt de unge er de solide North Face handsker. En vigtig detalje ved de lækre handsker er, at de er touch screen-kompatible – så de afholder dig altså ikke fra at kunne være online eller skifte musik på din smartphone ude i kulden! Så er du til bæredygtig mode, wilderness chic og casual streetwear, så kom forbi en af vores qUINT-butikker og se udvalget af den smarte North Face vest eller varm hænderne med et par North Face handsker. Du finder dem også her i vores webshop, så shop løs!

Køb tøj fra The North Face online hos qUINT.dk

Da grundlæggerne af The North Face, Tompkins og Klopp, selv brugte meget tid i bjergene og var inkarnerede naturelskere, er brandet selvfølgelig en stor fortaler for at passe på den natur, vi måske ikke har for evigt. Bæredygtighed og bevarelse af naturen er derfor afgørende for dem, og med deres mange solide produkter til udelivet sender de samtidig en opfordring om at benytte sig af den flotte natur, mens vi har den, så skynd dig at anskaf dig et par handsker eller en vest og kom ud i naturen. Den venter kun på dig!