END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Huer

Vælg Farve

  • 29 Varer fundet

Huer

Har du tendens til at være kuldskær, og har du tit brug for lidt ekstra tøj til at holde varmen? Eller har du ofte ustyrligt morgenhår, der stritter i alle retninger, og vil du gerne have en hurtig og trendy løsning? Eller har du bare en super fed stil? Uanset, hvad, der passer på dig, så er en hue til mænd det helt rette valg. Den er nemlig ikke blot en praktisk foranstaltning, den er ligeledes dikteret af moden og er et super trendy alternativ til de 10 minutter, som du ellers ville bruge hver morgen foran spejlet på at sætte dit hår. qUINT tilbyder dig et stort og bredt udvalg af forskellige modeller, så du kan finde én, der matcher lige netop din stil og formål.

Definér din stil med lækre huer til mænd

Tøj er ikke bare beklædning, det er også et udtryk for stil og kan afspejle det menneske, der bærer det. Så hvorfor ikke give den fuld knald og vise din mest trendy og cool side? Det kan du blandt andet gøre ved at tilsætte lækre strikkede huer til dit outfit for at opnå et mere casual og moderigtigt look. Alt efter, hvilken model, du vælger kan du definere din stil. Vælg for eksempel en strikket model i oversize og opnå et afslappet udtryk. Vælger du derimod en type med en kæk kvast, så tilsætter du personlighed og charme til din stil. De kan kombineres med alt lige fra vinterjakken og den tykke, strikkede sweater til læderjakken eller en helt almindelig t-shirt. Det er få outfits, der ikke kan bære en moderigtig hue.

Stort udvalg fra alle de populære mærker

Er du til et tydeligt logo eller måske et kækt statement? Skal ribkanten være bred eller smal? Skal den være farverig eller mere diskret? Skal den gå ned over ørene eller slutte lige inden? Eller har du bare brug for at samle inspiration til dit næste køb? Ligegyldigt, hvad der gælder for dig, så har qUINT noget at byde på. Du kan finde noget for enhver smag, og du finder modeller fra både Adidas Orignals, Carhartt, Dickies, Le Baiser, Le fix, The North Face og mange flere. Selvom varianterne er mange, så har de dog dét til fælles, at de alle er lavet af lækre, bløde materialer og har et fedt, moderne design.

Køb huer til mænd på nettet

Hos qUINT kan vi slet ikke undvære de strikkede huer – uanset årstid og sæson, og derfor har vi ledt blandt de allerbedste designere og modehuse i hele verden for at samle et udvalg af de lækreste modeller, så de er samlet på ét sted. På nettet finder du et større udsnit af hele det sortiment, som vores butikker ligger inde med, og begge dele bliver løbende opdateret og udvidet, så snart der kommer nye trends. På den måde kan du altid holde dig opdateret omkring den nyeste mode, og finde dit næste køb til den nye sæson. Har du spørgsmål, eller vil du gerne prøve nogle af vores lækre modeller, så er du altid velkommen til at komme ned i din nærmeste qUINT butik.