Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Kreditkort- og kortholder

Om du er med på moden eller ej, er det umuligt at komme uden om det faktum, at alle har brug for en pung. Hvordan skal man ellers opbevare sin store formue og sine poser fuld af guld? Om du er til punge eller kreditkortholdere, hvorfor så ikke udnytte denne chance til at finde et item, der giver dit look det flotteste og hotteste finish? Hos qUINT har vi samlet et stort udvalg af de mest populære mærker, så vi kan garantere, at der er noget for enhver smag. Vi er især fan af kortholderen, der er så slim, at den nærmest ikke kan mærkes i baglommen – men den formår stadig at indeholde alle dine vigtigste kreditkort.

Punge til mænd er som tørklæder til tøser

Vi mænd har måske ikke lige så stor mulighed for at accessorise som tøserne, men til gengæld kan vi gå all in på de enkelte gadgets, vi har. Trænger du til en ny pung, fordi den gamle er ved at falde i laser? For alt i verden, lad være med at gå på kompromis, når du igangsætter jagten på din nye accessory. Hos qUINT har vi kun punge i topkvalitet og levetiden er derfor tilsvarende lang. Vi anbefaler derfor at du i stedet udnytter muligheden for at finde en lækker læderpung eller en trendy kreditkortholder til at løfte din stil op på et endnu højere niveau.

Hvilken type er pung er du til?

Hos qUINT går vi meget op i, at design og funktionalitet går hånd i hånd på bedste vis. Inden du begynder at shoppe løs, bør du lige overveje hvilken slags pung, du leder efter. Er du kun til card, eller er du også til cash? Skal der være plads til et billede af bedstemor og et hav af mønter, eller er du typen, der smider alt uden magnetstribe væk? Mange kreditkortholdere har også plads til dine foldede sedler, så måske er det netop den løsning, du leder efter. Man kan med fordel også vælge at have to forskellige punge – én til hverdag, som har plads til lidt mere og komplimenterer dit casual look, og én til den vilde bytur, som er super rå, og som fylder mindst mulig.

Køb kreditkortholder til mænd online lige her

På vores webshop finder du punge af mange forskellige mærker og materialer. Eksempelvis har vi et stort udvalg af kortholdere og mindre punge fra blandt Secrid, som fås i et kontinuum af farver fra den klassiske lysbrune til den moderne sorte, eller de mere klassiske i læder fra Saddler. Er du mere til stof, så kan vi anbefale mærker fra eksempelvis Carhartt. Deres stofpunge er oftest lavet af en blanding af bomuld og polyester, som sikrer dig et meget slidstærkt materiale.