END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Undertøj og strømper

Vælg Kategori

  • 73 Varer fundet
48 af 73 Produkter

Boxershorts & Tights

Herreundertøj er uundværligt for enhver mand i garderoben, og et par boxershorts, gerne flere, er et must have, og man kan næsten ikke have for mange af dem. Det giver også mulighed for at fylde skabet op med en masse forskellige boxershorts i forskellige farver og mønstre, så dit undertøj aldrig er kedeligt. Når du skal vælge boxershorts, er det ikke kun udseendet, der er vigtigt at kigge efter. Det er vigtigt at dine boxershorts sidder godt og er i en god kvalitet, så de kan holde længe. Derfor har vi her på siden samlet et stort udvalg af forskellige boxershorts og tights til mænd, så du kan finde lige præcis den model der passer til dig. 

Undertøj til mænd i alle former og farver

Er du til striber, tern eller mønster? Er du vild med de tydelige syninger og de farverige kanter, og fortrækker du korte eller lange ben? Hos qUINT har vi samlet noget til enhver smag. Det er nødvendigt at have mange boxershorts, så man ikke behøver vaske hele tiden, så derfor er der også plads til at have en masse forskellige slags. Er du mest til de farverige boxershorts eller demere neutrale, hvide eller sorte boxershorts? Uanset hvad du leder efter, har vi det her på siden, så tag et kig, og find dit næste par boxershorts til mænd! Tag også et kig på vores udvalg af tank-tops, som udover undertøj også kan bruges på de varme sommerdage.

Stort udvalg af komfortable boxershorts og tights

Hos qUINT går vi meget op i både designet såvel som kvaliteten, og derfor er komforten af dine nye underbukser også i centrum. Vi har sørget for at håndplukke de underbukser, som vi ved er toppen af poppen, og giver dig den blødeste og mest behaglige oplevelse. Derudover har vi også fokus på pasformen, så dine tights sidder bedst muligt. Vi forhandler også lange underbukser, som er super handy som supplement til de koldere dage.

Køb tights til mænd online hos qUINT.dk

Når det kommer til tights, må man gerne give den lidt gas hvad angår farver og mønstrer. Derfor har vi hos qUINT samlet et stort udvalg, så du også har mulighed for at variere din hverdag og samtidig peppe den lidt op. Vi forhandler de mest populære mærker som blandt andet Björn Borg og Superdry. Er du i et lidt mere afslappet humør, kan du helt sikkert få glæde af de ensfarvede tights fra Calvin Klein. Vi udvider løbende vores sortiment, så hvis du ikke fandt det, du ledte efter i dag, så prøv igen i morgen. Eller kig forbi en af vores mange butikker rundt om i landet, hvor du også kan få hjælp til din størrelse og få svar på din spørgsmål.