Gratis levering i Danmark ved køb over DKK 499,-
Din indkøbskurv er tom
Du mangler at købe for DKK 499,- for at få fri fragt.

    Persondatapolitik

    Hos Axel Kaufmann ApS (”qUINT” eller ”vi”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for qUINTs måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside samt anvender de forskellige tjenester på hjemmesiden.


    1. Ejer- og kontaktoplysninger

    Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

    Axel Kaufmann ApS
    Søndergade 53
    8000 Aarhus C

    CVR-nr.: 19098192
    Tlf.: 87 30 46 47

    E-mail: kundeservice@quint.dk


    2. Indsamling af personoplysninger

    Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger samt købshistorik.

    Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

    Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

    • Når du køber varer online på qUINT.dk
    • Når du tilmelder dig qUINTs nyhedsbrev
    • Når du opretter en kundekonto på qUINT.dk
    • Når du tilmelder dig qUINTs kundeklub (enten online eller i qUINT butikkerne)
    • Når du deltager i en af qUINTs konkurrencer

    Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra qUINT flere gange.


    3. Anvendelse af personoplysninger

    Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

    • Gennemførelse af ordre i vores online shop
    • Tilmelding til nyhedsbrev
    • Administration af kundeklub
    • Administration af brugerkonto / profil
    • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
    • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
    • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
    • Oversigt over købshistorik
    • Adfærdsbaseret markedsføring/profilering
    • Statistik
    • Øvrige markedsføringstiltag

    Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først. qUINT fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender qUINT.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.


    4. Videregivelse

    Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til retslige myndigheder. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel. Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det af qUINT anvendte fragtfirma. Ligeledes overlades dine personoplysninger til qUINTs samarbejdspartnere, som leverer ydelser på qUINTs vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på qUINTs vegne og i overensstemmelse med qUINTs instruks.

    I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.


    5. Sletning af personoplysninger

    Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.


    6. Cookies

    Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her.


    7. Sikkerhed

    Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

    Ved gennemførelse af ordre i webshoppen sendes dine kreditkortinformationer direkte til vores betalingsudbyder. qUINT har således ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Vi anvender Nordens førende online betalingsudbyder, DIBS Payment Service.

    Dine personoplysninger beskyttes af password.


    8. Dine rettigheder

    Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger.


    9. Tilbagekaldelse af samtykke

    Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på kundeservice@quint.dk eller 87 30 46 47.


    10. Links til andre websites mv.

    Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.


    11. Ændringer af oplysninger mv.

    Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på kundeservice@quint.dk eller 87 30 46 47.

    Du kan også skrive til os på følgende adresse:

    qUINT.dk
    Jens Olsens Vej 1
    8200 Aarhus N


    12. Klageadgang

    Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 12 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

    Tilmeld nyhedsbrev


    Hvorfor handle hos qUINT Kundeservice Handelsbetingelser Mit qUINT
    Hurtig og Gratis leveringGratis levering i DK ved køb over DKK 499,- Telefon: 87 30 46 47 Generelle handelsbetingelser Login
    Hurtig og Gratis leveringHurtig levering: 1-2 hverdage E-mail: kundeservice@quint.dk Cookiepolitik Favoritliste
    ReturretAltid 14 dages returret Størrelsesguide Persondatapolitik Tilmeld nyhedsbrev
    Click & CollectClick & Collect Find butik og åbningstider Om qUINT Afmeld nyhedsbrev eller SMS
    Jobs


    På quint.dk anvender vi cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden.

    Læs vores cookiepolitik her


    Acceptér
    Vind et gavekort på 1000 kr

    Tilmeld dig qUINT's Nyhedsbrev og deltag i konkurrencen.

    Læs vilkår