END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Guide til at vælge den rette vinterjakke

Guide to choosing the right winter jacket

Hvilken vinterjakke skal du vælge?

Da vi er godt inde i efteråret, har vi lavet en guide til vores store udvalg af jakker. Så du kan blive inspireret til at finde din nye jakke som passer lige til din stil og behov. Herunder gælder også fleece som vi også har flere modeller med. Find din jakke blandt vores store udvalg af mærker så som, Carhartt, The North Face, Halo, DickiesPleasuresLe Baiser og mange flere. 

Se vores store udvalg af jakker her

Vi har lavet en guide video på vores Youtube, hvor du kan høre mere om de forskellige typer af jakker som vi forhandler hos qUINT.

Se vores Youtube video her

Guide to choosing the right winter jacket

The North Face Mtn Lgt Dns Ins jakke 173600

Vi kan ikke lave en jakke guide uden og vise denne overgangsjakke fra The North Face. Hos qUINT er vi store fans af herrejakker fra The North Face, og denne jakke er ikke nogen undtagelse. Jakken har en masse cool detaljer, som justerbar snøre i hætten, broderet logo på venstre ærme og fleece for. Dette er en den perfekte jakke fordi den både er vandtæt, vindtæt og åndbar.

The North Face har altid været kendt for at levere jakker til mænd i høj kvalitet og med masser af komfort. Deres jakker er uden tvivl et must-have i en hver mands garderobe, og du er helt sikker på at den stadig har det rigtige udtryk og stil sæsonen efter. Lad dig friste af de cool vindjakker, overgangsjakker og vinterjakker.

 

Se hele udvalget fra The North Face her

Guide to choosing the right winter jacket

Le Baiser Nouvelle Jakke 171705

Denne jakke fra Le Baiser er designet med deres signatur logobånd på hætten og er udført i et behageligt slidstærkt materiale. Jakken er meget enkelt i looket, men har mange gode detaljer omkring lommer og hætte.

Er du på udkig efter din næste vinterjakke, så du er kommet til det rigtige sted. Le Baiser er et af de best sælgende brand hos qUINT. De leverer altid stilrene jakker til flere af årets sæsoner, som aldrig vil gå af mode. Hos Le Baiser finder du et bredt udvalg af vindjakker, overgangsjakker og vinterjakker.

Se udvalget fra Le Baiser her

Guide to choosing the right winter jacket

Carhartt WIP Prentis Liner 172518

Hvis du ikke er til dunjakker, kan denne fleece jakke fra Carhartt WIP være et godt alternativ. Den har outdoorlooket og er lavet med 100% polyester. Den har mange gode detaljer blandet andet omkring kraven og lommerne. Denne fleece jakke er til dig, som ønsker kvalitet og et klassisk design.

Du kender helt sikkert til de lækre workwear-styles fra Carhartt WIP, som er det sikre valg hvor du aldrig går galt i byen. Dette samme gælder deres herrejakker, hvor du finder et stort udvalg af overgangsjakker og vinterjakker.

Se udvalget fra Carhartt WIP

Shop Jakker

Shop Jakker

<
>