END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Overgangsjakker

Vælg Farve

  • 54 Varer fundet
48 af 54 Produkter

Derfor er en overgangsjakke til mænd en god investering

I modsætning til sommerjakker og vinterjakker, som kun kan bruges i én sæson om året, så kan forårsjakker og overgangsjakker bruges måde mellem forår og sommer, og mellem sommer og vinter. Det gør jakken til en god investering for enhver garderobe. I foråret og efteråret kan temperaturen godt være svær at regne med, og derfor er en overgangsjakke til mænd en god investering. Overgangsjakken til mænd, er en let jakke der giver en smule varme, og materialet i jakken gør, at den ikke fylder lige så meget og dermed er let at have med på farten. Overgangsjakken er bygget på en måde, så den har et helt tyndt isoleringslag indvendig og dette hjælper med at holde let på varmen i de koldere perioder.

Overgangsjakken - Et tegn på at sommeren er på vej

Hver årstid har sin egen unikke charme, og det er meget forskelligt hvilken årstid man er mest til. Men foråret er noget helt for sig selv. Når sommeren er rundt om hjørnet, solen kommer frem og man skal ud i byen og naturen, så er det essentielt at have en overgangsjakke fra eksempelvis The North Face eller Adidas Originals. Det er en årstid, hvor vinterjakken er for varm og sommerjakken er stadig lige lidt for kold. Så når du skal til at have fat i din overgangsjakke for sæsonen, så har vi et bredt udvalg af jakke-trends til dig lige her hos qUINT. En ny og trendy overgangsjakke til mænd kan pifte en ellers sporty og moderne stil lidt ekstra op.

En overgangsjakke er prikken over i’et

Der findes flere forskellige typer overgangsjakker og det handler meget om hvilken personlig stil man har. Man kan blandt andet vælge imellem de moderne bomber jakker fra Carhartt WIP, klassiske eller trendy læderjakker og mange andre styles fra eksempelvis brands som Columbia. Et perfekt forårs-look kan blandt andet bestå af et par moderne jeans, en fed t-shirt et par af de nyeste sneakers og som det sidste touch på stilen, kan man sætte en forårsjakke eller overgangsjakke til, for at fuldende det perfekte streetwear-look. Vi har et bredt sortiment af overgangsjakker til mænd i forskellige stile og designs, du finder både de rå læderjakker eller bomberjakker, men også de lidt mere klassiske denim jakker, der kan sætte et trendy præg på et ellers ungt og moderne look.

Køb overgangsjakker og forårsjakker til herre hos qUINT

Hos qUINT har vi altid de nyeste trends og releases, og vi holder hele tiden vores udvalg opdateret. Hos os finder du de nyeste styles fra de mest populære brands. Du kan finde et stort udvalg af modens seneste styles inden for overgangsjakker og forårsjakker, og vi har med sikkerhed en model der passer til din stil. Klik rundt blandt vores kategorier og se vores brede udvalg af streetwear. Har du spørgsmål så kontakt vores kompetente kundeservice her på siden, eller spørg personalet i vores butikker over hele landet. Vores medarbejdere er altid klar til at svare på dine spørgsmål.