END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Saddler

Saddler
Saddler
Saddler

Saddler bælter i høj kvalitet til mænd

Dette mærke har hele verden som inspirationskilde og arbejdsplads. Saddler sætter stor pris på både kvalitet, design og ikke mindst viden om læder. Hver evig eneste style er et produkt af designteamet bag et af verdens førende bælte-brands. De er kendt for kvaliteten og det solide kendskab til læder, og de designer bare bælter, så fuglene synger højt i sky! Nogle accessories skal altså bare være i orden, og kvaliteten skal kunne modstå mange års slid - det kan disse accessories. I mere end 20 år har Saddler først designet og derefter fremstillet skønne lædervarer i høj kvalitet, og de er faste favoritter blandt de kunder, der har et modebevist perspektiv. Deres produkter er funktionelle og designet omfatter renelinjer og et skønt finish.

Få ægte læder med et Saddler bælter

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange gang om året, du hiver dine bukser op og ned, og hvor mange gange du så skal åbne og lukke dit bælte? Det er mange gange! Når det gælder de ægte læderbælter, er det kun få virksomheder, der kan leve op til den standard, som det svenske mærke Saddler har sat for bæltedesign. Med et Saddler bælte får du præcis det, du efterspørger: et bælte, hvor både pris og kvalitet er i orden, og hvor designet går godt i spænd med tendenserne i moderverdenen. De har gjort det her siden 1986 og vil blive ved med det, så længe både unge og gamle sætter pris på bælter i kvalitetslæder. Hos qUINT ved vi, hvad det betyder at have en ordentlig livrem om taljen! l, så står vi klar!

Fuldend dit outfit med et Saddler bælte

Hvis man ser på, hvad bælter blev brugt til i gamle dag, har det virkelig været igennem en udvikling. I gamle dage var bæltets eneste funktion udelukkende praktisk. Bukserne skulle holdes oppe og tøjet skulle holdes sammen. Gennem tiden har bæltet dog fået mere og mere opmærksomhed og er blevet en form for accessory, der ses som noget smart og stilfuldt. Det er med andre ord blevet en vigtig del af en mands garderobe. Med et Saddler bælte får du en accessory, der helt sikkert vil fuldende dit outfit. Dets spænde er robust og maskulint og vil helt sikkert komplimentere dit outfit perfekt. Et Saddler bælte holder i mange år, og det er for os fyre, der har smag for de lidt finere ting i livet.

Køb bælter fra Saddler online hos qUINT.dk

Saddler er kendetegnet ved kvalitet og det solide kendskab til læder-håndværket, som er hele kernen, hvilket de mestrer til perfektion. De er en stor international succes, og du kan købe deres bælter lige her hos os. Kom forbi en af vores mange butikker og lad dig imponere af disse bælters karakteristiske stil. Her får du et Saddler bælte, der holder til det hele - og så er det tidløst. Du er også velkommen til at udforske vores brede udvalg af bælter fra Saddler online på vores hjemmeside og se, om det er noget for dig. Giv os et kald, hvis du har spørgsmål, så står vi klar!