END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Gavekort

  • 2 Varer fundet

Køb qUINT gavekort online

Med et gavekort til qUINT giver du modtageren adgang til en verden af populære brands og et stort udvalg af streetwear til fyre. Gavekort kan anvendes i vores fysiske butikker og på vores online shop. Når du køber et gavekort, får du sammen med dit kort en kvittering, hvorpå der er oplyst et password. Dette password skal bruges, hvis du ønsker at benytte gavekortet til at købe online. Gavekortet er gyldigt i fem år fra udstedelsesdatoen.

Du kan tjekke saldoen på et gavekort, hvis du er i tvivl om, hvor mange penge der står på dit gavekort.

Gavekortet kan indløses til kontanter i vores forretninger mod betaling af et håndteringsgebyr på pt. DKK 50,-. Gavekort med en saldo på mindre end DKK 50,- kan således ikke indløses til kontanter.
 
Et gavekort til qUINT er et ihændehaverbevis, og kan sidestilles med pengesedler og mønter. Dette betyder, at tabes det eller mister man det på anden måde, kan det ikke erstattes. Det er derfor altid den person, som er i besiddelse af gavekortet, der ligeledes vil kunne indløse det. Skulle der opstå problemer eller mister du dit gavekort, vil vi venligst bede dig kontakte os på nedenstående mail, og så vil vi selvfølgelig forsøge at hjælpe dig bedst muligt. 

Kontakt: [email protected]