Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Tyvstart Black Friday som klubmedlem

Tilmeld dig kundeklubben og få adgang før alle andre til vores Black Friday. Forbered dig til Black Friday allerede i dag ved at blive medlem af kundeklubben - det koster ingenting og du får gode fordele samt tilgang til specielle klubkampagner.

Tilmeld dig som klubmedlem herunder, så du er klar til Black Friday! Du kan også læse meget mere om kundeklub fordelene lige herunder.

qUINT kundeklub

Hurtig levering

Unikke medlemstilbud

Få før adgang til specielle kampagner 

Byttefrist Julegaver 

Månedlige konkurrencer

Vind blandt andet gavekort til en værdi af 1.000 kr.


Levering inden jul

Fri levering på quint.dk

Få fri levering til pakkeshop og click and collect

Trust Pilot 

60 dages fuld returret

Kan returneres både online og i alle landets butikker


Spørgsmål og svar

Hvad er Black Friday?

Det er Danmarks største shoppedag, hvor mange butikker og webshops finder deres bedste tilbud frem til kunderne. Det er et amerikansk fænomen, som har fundet vej til Danmark og resten af verden. Mange ser denne dag, som klikstarten på årets julegaveindkøb.

Hvornår starter Black Friday?

Black Friday 2024 starter officielt d. 29. November, men flere vælger at holde Black Week hvor du kan finde tilbud hele ugen op til og i weekenden. Derfor anbefaler vi, at du holder øje med hvad dine favorit webshops gør, så du kan være sikker på at få fingrene i de bedste tilbud.

Hvordan startede det?

Det hele startede i USA tilbage i 1960’erne, hvor man havde et ønske om at sætte gang i handlen med gode tilbud. I dag er den populære dag blev en fast tradition rundt om i hele verden, og mange planlægger at finde de perfekte julegaver på denne dag.

Hvornår slutter Black Friday?

Det er forskellige hvor længe virksomhederne vælger at kører med deres Black Friday tilbud, men den officielle dag er kun om fredagen. Det er én de travleste shoppedage på hele året, hvor du kan finde stærke besparelser og særlige tilbudskampagner.

Black Friday

Black Friday udsalg hos qUINT i november 2024

Nedtællingen er begyndt. Og vi må væbne os med tålmodighed, for her hos qUINT glæder vi os. Vi glæder os så meget, at vi er lige ved at sprænges. Og nu er det jo nærliggende at tænke: Hvad glæder I jer sådan til? Og når vi fortæller dig det, kommer du også til at glæde dig. Er du klar? Black Friday 2024. Herretøj og streetwear til uhørt lave priser. Én enkelt udsalgsdag med årets suverænt bedste tilbud, både i vores online webshop og i alle vores qUINT-butikker rundt omkring i landet. Hvad skal du lave, og hvor skal du være? Hvis du er vild med stærke og populære brands og den seneste mode inden for herretøj og streetwear, så skal du komme forbi os! Og tag gerne dine venner med – vi lover, det bliver en fest.

Black Friday tøj er årets billigste

Husk at sætte kryds i kalenderen den 29. november 2024 – du vil ikke gå glip af Black Friday-tilbud, som uden tvivl er nogle af årets bedste. Shoppingdagen er forholdsvis ny i Danmark og er blevet importeret fra USA, hvor traditionen har en del flere år på bagen. Den ekstra tilbuds dag så dagens lys i Danmark i 2013, men blev først rigtig etableret i 2014. Selvsamme år stod denne shoppingdag for det højeste antal Dankort-transaktioner nogensinde. Det står altså helt klart, at denne tradition er kommet for at blive. Der er nemlig mange fordele ved denne udsalgsdag. Den ligger rigtig fordelagtigt lige op til december og julehandlen, så det er en helt oplagt mulighed for dig for at få klaret nogle af de indledende runder af julegaveindkøbene – og det til billige penge!

Black Friday streetwear er af samme høje kvalitet

Den første qUINT-butik slog dørene op i 1999. Idéen til qUINT som butik stammer fra USA ligesom hele Black Friday traditionen. Ambitionen og visionen bag qUINT var at åbne en butik, der samler forskellige brands med modetøj til fyre i aldersgruppen 15-30. I qUINT bestræber vi os på hele tiden at have de mest attraktive og nyeste brands, og vi skiller os ud ved hele tiden at være på forkant med udviklingen i de nyeste modetendenser. Denne dag kommer ikke til at være en undtagelse. Bare fordi vi sænker priserne helt i bund, betyder det ikke, at vi afviger fra vores principper. På Black Friday leverer vi de mest populære brands billigt, men med den samme høje kvalitet. Vi får travlt som aldrig før med at give ualmindeligt stærke tilbud – men vi tager den helt med ro, når det kommer til at levere kvalitet, design og service. For det har vi masser af erfaring med.

Køb Black Friday herretøj og streetwear på qUINT.dk

qUINT holder et brag af en fest den 29. november 2024, og du er naturligvis inviteret. I mellemtiden kan du glæde dig til at få uforlignelige tilbud, årets bedste faktisk. Vores kataloger over herretøj og streetwear er fuld af modeguld, og det står dig frit for at gå på jagt efter dine favoritter, dine klassikere. Så hvad enten du leder efter lækre T-shirts, cool sneakers eller hippe sweatshirts – vi har mærkevarerne, du søger, og ekspertisen, du har brug for. Du er velkommen til at kigge videre i vores webshop, og du er også velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at tage imod dig.