Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Ikke længere kun arbejdsmode

Carhartt WIP-taskerne er en del af et ikonisk brand, der har rødder helt tilbage i 1889, da det dengang blev startet af Hamilton Carhartt. Da brandet blev startet, var det primære formål at producere arbejdstøj, der var praktisk men stadig så godt ud. Gennem årene har brandet udviklet sig til at lave mere moderne tøj, og det er blevet taget godt imod af den moderne streetwear-stil. Især gennem de seneste år er brandet blevet mere populært. Du kan blandt andet opleve det ikoniske brand gennem deres Work In Progress-linje, som består både af Carhartt WIP-tasker og forskelligt modetøj, og det er en rigtig god måde hvorpå, man kan lave en kombination af moderne styles og høj kvalitet.

Carhartt tasker til dit outfit

Selvom brandet har haft sit indtog i den moderne streetwear, så ser man stadig mange af modellerne som en del af arbejdsmoden på byggepladserne, og det gælder både for Carhartt tasker, trøjer og bukser. Dette er især noget, der afspejler den brede vifte af styles og den gode kvalitet, at man både ser produkterne i modebilledet, blandt de unge og som en del af arbejdsmoden. Carhartt WIP-taskerne er især blevet en fast del af streetmoden, da de er super praktiske, ser smarte ud og følger de rå -og street tendenser, der er i den moderne streetwear-stil. En Carhartt taske er en taske, der har indtaget et modesegment, som normalt ikke benytter sig af tasker. Brandet har formået at positionere tasken til et kundesegment, der elsker moderne streetwear, og her er taskerne kommet for at blive.

En model til alle

De populære Carthartt WIP-tasker er at finde i mange forskellige designs og størrelser. Brandet producerer både praktiske kickflip tasker, som man let kan have på ryggen og bruge til hverdag. En anden Carhartt WIP-taske, man kan vælge, er en upcoming bæltetaske, og denne fås i forskellige modeller og designs, så der er én til enhver smag. Det er tasker, der passer perfekt ind i den moderne streetwear, da de er designet efter praktiske ønsker fra brugerne og høj kvalitet. Carhartt WIP-taskerne fås bl.a. i farverne sort, brun, mørk grøn og med camouflage-print.

Se udvalget af Carhartt WIP-tasker hos qUINT

Vi sætter stor fokus på at have et bredt og relevant udvalg hos qUINT. Derfor følger vi altid modens tendenser, så vi kan have det nyeste streetwear og de nyeste releases på webshoppen og i vores butikker. Så mangler du enten et par jeans, baggy bukser, et par nye sneakers, en sweatshirt eller noget helt andet, så finder du det her hos os. Vi forhandler en bred vifte af forskellige styles fra alle de største streetwear brands som Le Fix, Lacoste og Carhartt WIP. Klik rundt på webshoppen og find din nye Carhartt WIP-taske eller måske et par nye sneakers eller besøg din nærmeste qUINT butik. Har du spørgsmål omkring styles, nye releases eller størrelser så kontakt vores super kompetente kundeservice, der altid står klar til at hjælpe. Skriv en besked til os eller besøg os nede i vores butikker.

 

Se hele udvalget fra Carhartt