END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Corrupt

Corrupt
Corrupt
Corrupt

Corrupt

Livet er simpelthen for kort til utjekket joggingtøj! Og det er her Corrupt kommer ind i billedet og kan gøre dagen lidt bedre. Det lækre brand er synonymt med blødt og komfortabelt sweatwear, der er perfekt til fyrene med den afslappede og mere laid back attitude. Chill derhjemme på sofaen foran flimmerkassen med et par nice sweatbukser eller brug dit favoritsæt i skole – bare tilføj et par fede sneakers og en cool cap for at fuldende looket. Hos qUINT elsker vi tøj, også det tøj, som du måske bare skal slappe af i. Det handler ikke altid om at se godt ud, men om at være godt tilpas. Med Corrupt-tøj formår du både at være über comfy og samtidig se hammergodt ud, så kig forbi vores webshop, og lad dig inspirere af de store udvalg.

Corrupt – eksklusivt i qUINT

qUINT er de eneste i Danmark, der forhandler det bløde bomuld fra Corrupt. Så når den nye kollektion lander i butikkerne, skal du skynde dig for at få fingrene i det sprøde sweatwear. Det lækre og bløde sweatwear er efterspurgt blandt de mange qUINT-kunder, fordi de er vilde med den afslappede stil og den laid back attitude. Ifør dig fuld Corrupt mundering til idrætstimen eller slæng dig ned i fitnesscenteret i de blødeste sweatpants og sweatshirts. Alt sammen finder du hos qUINT til et fornuftigt prisniveau.

Med Corrupt får du sweatwear i bedste kvalitet

Trods navnet er der intet korrupt ved brandet – ikke andet end de vanvittig gode priser, du kan finde lige her. Fyld gerne klædeskabet op med Corrupt-tøj, så du er sikker på at du har lidt til enhver lejlighed. Corrupt har eksempelvis mange fede langærmede T-shirts med brystlommer, der skiller sig ud. De fås i et væld af farver med forskellige kontraster, og kvaliteten er helt i top. Kombiner dem med et par denim jeans for at skabe et afslappet look, der er perfekt til hverdagsbrug i skolen eller på jobbet.

Køb Corrupt online lige her hos qUINT.dk

Corrupt har specialiseret sig i at lave komfortabelt tøj til hverdagsbrug. Det henvender sig især til fyre, der er vilde med det sporty look og fyre, som lever en afslappet livsstil, og som ikke er bange for at vise det. Corrupt er også til de fyre, der mangler et fedt træningsoutfit eller noget at slænge sig i på de hyggelige søndage. Hos qUINT er vi fan af det bløde bomuld og det fede sweatwear. Leder du efter sweatpants eller langærmede T-shirts, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har samlet et bredt udvalg i mange forskellige farver og mønstrer, så der er lidt til enhver smag. Vi er e-mærke-certificerede, så du kan trygt shoppe amok hos os. Skulle du have nogen spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores mange butikker landet over. Vores dygtige personale skal nok hjælpe dig med at finde lige præcis det, du leder efter.