END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

EA7 - Emporio Armani

EA7
EA7
EA7

Vælg Kategori

  • 50 Varer fundet
48 af 50 Produkter

EA7 - Emporio Armani

Giorgio Armani har siden 1975 fået skabt et brand, som alle associerer med luksuriøs mode, kanon kvalitet og prestige. Det er tre attributter, der er eftertragtede i modeindustrien, og som gør Armani til et brand af en helt anden kaliber. Enhver fyr burde have garderoben fyldt med EA7-tøj, så du har noget til de dage, hvor du skal imponere hende den flotte i klassen eller fange chefens opmærksomhed. Alle dem, der allerede har ejet det lækre tøj, har oplevet, hvordan der er kælet for detaljerne. Stilen er moderigtig, komforten er exceptionel, og kvaliteten er i top. Derfor har vi hos qUINT samlet et stort udvalg af Emporio Armani T-shirts, sweatshirts, jakker og bukser, så kig forbi vores webshop, og lad dig inspirere af de mange styles fra det lækre mærke.

Emporio Armani – et prestigefyldt brand

Det lækre tøj bliver designet fra Milan, Italien, og derfor fik grundlæggerne Giorgio Armani og Sergio Galeotti hurtigt spredt deres mode ud over hele Europa. Det var sværere at slå igennem i USA, men det lykkedes i 1980, da Richard Gere bar tøjet i filmen American Gigolo. Skuespillerne i tv-serien Miami Vice hoppede også med på den italienske mode, og det blev startskuddet til den store succes, der stadig følger Armani i dag. Mange store Hollywood-stjerner har båret brandet på den røde løber, deriblandt Michelle Pfeiffer, Jodie Foster og John Travolta, og i øjeblikket er selveste Cristiano Ronaldo og Megan Fox Emporio Armanis officielle ansigt. Har du lyst til at være med på moden og have fokus på de nyeste trends, så er du kommet til det helt rigtige sted og har fundet det helt rigtige mærke.

Eksklusivt tøj fra Emporio Armani

Modehuset har delt sine tøjkollektioner op i mange forskellige linjer. Hos qUINT finder du EA7 – Emporio Armani, som er luksusmode med høj kvalitet og trendy looks. Emporio Armani er sågar den eneste linje, som hovedsageligt bliver designet af Giorgio Armani. Derudover har linjen en særlig plads hvert år i Milans modeuge og bliver kun solgt i eksklusive butikker – såsom qUINT! Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af T-shirt, sweatshirts, jakker og bukser fra et så eftertragtet mærke. Vi har allerede sørget for at samle moderigtigt kvalitetstøj, så du kan blot læne dig tilbage og nyde shopping-oplevelsen uden en eneste bekymring.

Køb EA7 online hos qUINT.dk

Hos qUINT er vi vilde med modehuse, der ikke bare følger moden, men de skaber det. Emporio Armani er et af de brands, der formår at forblive nyskabende og sætte så høje standarder, at andre kun kan drømme om at opnå dem. De er ikke tankelæsere, men de har bare en instinktiv indsigt i, hvad du kan lide. Find det fede tøj i vores webshop, eller kig forbi din lokale qUINT-butik. Vores dygtige salgsassistenter er altid klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig i gang med at fylde garderoben med italiensk mode.