Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Lacoste

Lacoste
Lacoste
Lacoste

Vælg Kategori

  • 35 Varer fundet

Lacoste polo & skjorte til den stilrene fyr

Der er ikke mange mænd, som ikke har en Lacoste polo, T-shirt eller skjorte, som er en fast del af deres garderobe. Dette franske designermærke har nemlig bidt sig godt og grundigt fast på det internationale tøjmarked, og deres sporty og ikke mindst stilfulde udtryk giver dem en bred målgruppe på tværs af både stil og aldersgrupper. Udover deres karakteristiske look, så er hele Lacostes sortiment også indbegrebet af høj kvalitet skabt af velvalgte, eksklusive materialer. Her har man kræset og kælet for enhver detalje, og intet er overladt til tilfældighederne. Hvert eneste produkt er signeret med den velkendte Lacoste krokodille, som er synonym med et flot design af god kvalitet og høj komfort.

Find en klassisk fransk modelegende i Lacoste

Der er ikke mange, som ved, hvor den velkendte, grønne krokodille stammer fra - og dette er selvom det franske mærke er utrolig populært og storsælgende i hele verden. Men historien er, at den storspillende og talentfulde tennisspiller René Lacoste fik tilnavnet ”The Crocodile” under et væddemål om en taske af krokodilleskind, hvorefter hans ven Robert George designede en krokodille, som han så syede på tennisstjernens blazer. I 1933 gjorde tennisspilleren i samarbejde med designeren André Gillier tanken om et verdensomspændende tøjmærke til virkelighed, og lige siden har Lacoste polo T-shirten hevet den ene store succes hjem efter den anden, og i dag kender de fleste til den lille grønne krokodille og alt, hvad den afspejler inden for mode.

Lacoste skjorte - mere end blot velkendt tøj

I dag forbinder mange Lacoste med deres klassiske poloshirt, men det franske tøjmærke spænder langt bredere, og de kan sætte navn på skjorter og meget mere. En Lacoste skjorte er hold i det klassiske, sporty og elegante design, som altid har kendetegnet dem, og det betyder, at man som regel kan finde et stykke tøj fra designervirksomheden, som falder i ens smag og matcher ens stil. Det betyder blandt andet også, at man let kan kombinere tøjet på kryds og tværs, fordi det netop bærer samme røde tråd. Det er både det perfekte valg til jobbet, til fritid, til golfturen eller til festen. Så når du køber en Lacoste skjorte, så er du sikker på at få noget stilrent, som passer godt til resten af dit garderobeskab.

Køb Lacoste polo og skjorte hos qUINT.dk

Hos qUINT.dk er vi stolte over at kunne tilbyde dig et bredt, håndplukket udvalg af nogle af de fineste skjorter, poloer, pullovers osv. fra Lacoste. Fælles for hele vores Lacoste shop er, at kvaliteten er i top, komforten er god og materialerne er slidstærke og luksuriøse. Hos qUINT.dk går vi meget op i at have det bedste udvalg af populære mærker, så der er noget for enhver smag, og det er netop derfor, vi har valgt at have dette mærke. Er du i tvivl, om det er noget for dig? Så kig forbi en af vores butikker eller se vores udvalg af dette lækre designermærke på vores hjemmeside. Vi ses!