END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

The North Face tasker

  • 5 Varer fundet

Baggrunden for The North Face taskerne

Brandet er kendt for at være et af de førende i verden til at lave praktisk outdoor udstyr, og med tiden har de også indtaget den moderne steetwear mode med deres eftertragtede produkter og styles. The North Face taskerne er gennem årene blevet udviklet og tilpasset, så de lever 100% op til kundens ønsker. Lige fra da brandet blev startet tilbage i 1966, er der blevet udviklet og produceret et hav af tasker, tøj og andre accessories, som er blevet kendt verden over. I dag fås The North Face taskerne i høj kvalitet og benyttes til både sport, rejser og som en del af den moderne urban stil. The North Face laver, ud over tasker, også casual og moderne tøj, som både kan anvendes til outdoor-aktiviteter, men også som en del af det moderne streetwear.

En taske der kan rumme det meste

En The North Face taske er ikke bare en taske. Brandet er kendt for at lave tasker af høj kvalitet og i en moderne stil. I udviklingen af taskerne bliver der hentet inspiration fra outdoor og sportens verden, og netop dette afspejler sig godt i taskernes udseende. Det er tasker, der kan rumme masser af ting med stilrene designs og et street og urbant look. Brandet har mange års erfaring, og derfor lever taskerne op til kundernes krav og ønsker, når det kommer til høj kvalitet, god komfort og fedt udseende. The North Face tasker findes i mange modeller, og du kan finde blandt andet praktiske duffel bags i mange forskellige størrelser, rygsække der er praktiske og stadig trendy, og bæltetasker der passer perfekt som en del af det moderne streetwear.

Praktisk og street

Med en yderst praktisk The North Face taske får du en taske, der er produceret med baggrund i bæredygtighed og naturbevarelse. Med brandets baggrund i outdoor er naturen især en vigtig del af brandets identitet. The North Face taskerne er meget praktiske og rummelige, og de fås i forskellige størrelser, så du kan finde en der passer til dig. Men selvom de er super praktiske, så er de stadig designet, så de passer til en moderne livsstil. Derfor kan du let bruge din The North Face taske sammen med et par moderne jeans, en smart sweatshirt og et par trendy sneakers.

Se udvalget af The North Face tasker hos qUINT

Tasker og accessories er en fast del af streetwear stilen, og derfor sætter vi hos qUINT stor fokus på at have de korrekte styles på lager. Med en The North Face taske får du et super alsidigt produkt, der kan bruges sammen med mange forskellige styles. Vi sælger ikke kun The North Face tasker, men også tasker fra mange andre kendte brands som bl.a. Le Baiser og Adidas Originals i forskellige størrelser og designs. Så hvis du er på udkig efter en ny taske, så er du kommet til det rette sted. Klik rundt på webshoppen eller besøg din nærmeste qUINT butik og se vores brede udvalg.

Se hele udvalget af The North Face på quint.dk.