Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Butik

Om qUINT

qUINT åbnede sin første butik i 1999, ideen til butikken kom fra USA og tanken var at åbne en multibrand butik, der kunne ramme den individuelle stil i målgruppen 15-30 år. qUINT går løbende efter at have de nyeste og mest eftertragtede brands, så de besøgende kan vælge mellem de tendenser og trends de selv ønsker, og derved sammensætte det til sin egen individuelle stil. Vi er løbende rundt på de forskellige messer i verden, for at spotte nye trends og brands som endnu ikke er tilstede i Danmark. Netop dette gør at der hele tiden er nye ting på hylderne når du besøger os i butikkerne eller online.

 

Butik

 

Stemningen i butikkerne er lige til kanten og nogle gange lidt over, men altid med et smil på læben. Man skal føle velkommen og vi vil gøre alt for at besøget bliver en oplevelse. Indretningen i butikkerne er lavet for at man skal føle sig inspireret og ikke være bange for at rode. Siden starten, har qUINT vokset sig til en kæde på 16 butikker inkl. en webshop. Vi er den førende multibrand butik inden for vores målgruppe og der er sket meget siden 1999, men ideerne og tankerne stadig de samme.

Du kan finde den nærmeste qUINT butik her: www.qUINT.dk/butikker. På qUINT webshoppen kan du sidde for dig selv og browse rundt og blive inspireret til nye tendenser eller blive medlem af kundeklubben på www.qUINT.dk/kundeklub.

 

Butik