END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Jakker, frakker og parkas

Vælg Brand

  • 141 Varer fundet
48 af 141 Produkter

Spørgsmål og svar

Hvilken jakke passer til mig?

Find den jakke som passer bedst til din personlige stil hos qUINT. Her kan du opleve et stort udvalg af både sporty og korte, farverige og varme vinterjakker. Du er altid velkommen til at komme forbi én af butikkerne, og prøve dine favoritter på.

Hvilken type jakke er varmest?

Hvis du er på udkig efter en varm jakke, så anbefaler vi at du kigger efter en jakke som indeholder dun. Shop dunjakker fra brands som The North Face, Columbia, EA7 og mange flere online hos qUINT. Dun kan nemlig holde dig varm på de koldeste dage.

Hvad er en jakke?

Det er en overdel, som du kan tage udover dit tøj til flere forskellige sæsoner alt efter temperaturen. Den har ofte lommer, som kan bruges til telefon, pung, nøgler og hvad man ellers har brug for at have med på farten.

Jakker og vinterjakker til mænd

En herre jakke hører til garderoben hele året rundt, hvad enten det er vinter, sommer eller forår. Udover at holde på varmen kan det rigtige valg af jakke også pifte ethvert outfit op, og især i den varmere halvdel af året, kan din herre jakke sagtens være en del af dit outfit. Derfor er det også en god idé, at have nogle forskellige jakker til forskellige formål. Og det kan godt tage tid at finde den helt rigtige jakke , men det er en investering, der bestemt kan betale sig på længere sigt. Hos qUINT har vi forsøgt at gøre det nemmere ved at samle de bedste modeller fra de bedste designere på ét sted, så du blot kan lade dig inspirere og friste her. Hvad enten du leder efter en sporty bomber jakke, der holder alle årstider eller en vinterjakke til de kolde måneder, finder du det her hos qUINT.

Bomberjakke, cowboyjakke eller vindjakke?

Overtøj er en fast del af garderoben – uanset, om det er vinter, sommer, forår eller efterår, for med de danske vejrguder kan man aldrig rigtig regne med, at en solrig dag forbliver fuld af sol og ikke lige pludselig kræver en frakke eller en fleece jakke til at tage udover dit outfit. Du har måske allerede en model, der kan matche hver sæson - og så er det så spørgsmålet, hvilket look du ønsker. Derfor finder du her på siden et hav af forskellige styles, så du kan skabe lige det look, du ønsker – hele året rundt. Hvad enten det skal være elegant, retro, tidløst, trendy, sporty eller en casual denim jakke – så finder du her en model, der kan matche.

Det bedste fra de bedste

Hos qUINT mener vi, at et lækkert design ikke blot kan stå alene, men skal efterfølges af en høj kvalitet og god pasform. Derfor går vi op i materialevalg, slidstyrke, snit og detaljer, når vi udvælger jakker til mænd til vores sortiment. Derfor er du også garanteret, at alle 3 ting går op i en højere enhed hos hver enkelte model. Du skal derfor kun bekymre dig om, hvilket design, du bedst kan li’ – og om materialevalget står mål med formålet. Hvis du for eksempel leder efter overgangsjakker, kan det være en fordel at overveje, om den skal kunne modstå vind og regn og hvilke ekstra features som fx inderlommer mm., den skal rumme. Vi forhandler varianter fra alle de mest populære og anerkendte modeller som Levi's, CarharttColumbia, The North Face og mange flere.

Køb jakker til mænd på nettet eller i vores mange butikker

Uanset, hvilken sæson, vi nærmer os, så har qUINT altid et bredt udvalg af alle slags jakker til mænd – både i vores webshop, men ikke mindst i vores landsdækkende butikker. Selvfølgelig gælder det, at vi op mod vinter fylder hylderne op med de mere tykke modeller som de populære dunjakker, og til sommer med de lettere sommerjakker. Vi forsøger altid at have de nyeste trends på bøjlerne, og du er altid velkommen til at kigge forbi og forhøre dig hos vores personale, hvis du har udset dig en model, som du ikke finder online.