END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Vinterjakker og vinterfrakker

  • 35 Varer fundet

Varme vinterjakker til mænd

Er det ved at blive lidt for koldt udenfor i din sommer- eller overgangsjakke? Så er det på tide at få skiftet din jakke ud til en varm vinterjakke til mænd. Vi har udvalgt de bedste vinterfrakker ud fra flere kriterier. For de første skal de være i en god kvalitet og i gode materialer, der kan holde dig varm, selv på de allerkoldeste dage. Derudover skal de selvfølgelig være i det lækreste design inden for streetwear, så du altid får vist dig frem fra din moderigtige side i din nye herre vinterfrakke. Og så er det selvfølgeligt vigtigt, at vores vinterjakker til herrer er fra verdens førende modebrands.

Mange forskellige vinterjakker

Du er måske lidt forvirret over det store udvalg af vinterjakker til herre. Der findes nemlig mange forskellige slags, og det kan godt være svært at finde den helt rigtige. Det vigtigste er at vurdere, om du skal være meget udenfor i vinterfrakken om vinteren, så den skal holde til flere timers kulde. Eller om du blot skal bruge den i bilen eller på cyklen til og fra arbejde? Find den model og tykkelse, der passer til dig og match den med et par lækre støvler, så du også kan holde fødderne varme gennem vinteren. Du kan få din nye vinterjakke til herrer hjem til dig inden for 1-2 hverdage.

Vinterjakker til herrer med mange gode funktioner

En vinterjakke til herre skal som regel kunne modstå lidt mere end dine andre jakker. Derfor er det vigtigt også at kigge efter de små detaljer og funktioner i din nye vinterjakke. Skal den være lang og varme ned på benene, eller er en kort god nok til dig. Skal der være knapper, lynlås eller måske begge dele, og hvad med tilhørende hætte? Vinterjakkens tekniske funktioner er også en af de vigtigste ting at tage til overvejelse, da valg af materiale og lag, gør en stor forskel for jakkens evne til at holde på varmen og holde kulde og fugt ude. Er du i tvivl står vi altid klar til at svare på spørgsmål både i vores butikker og hos kundeservice.

Køb din nye herre vinterjakke hos qUINT

Du kan altid læse mere om alle vores vinterjakker under hver enkelt vare. Her gør vi os umage med at forklare mere detaljeret om vinterjakkens forskellige funktioner såsom materiale, åndbarhed og meget mere. Hos qUINT finder du altid et stort udvalg af vinterjakker til mænd i mange forskellige former og farver, så der altid er noget til enhver smag. Vi håndplukker hver enkelt model ud fra design og kvalitet, så vi sikrer os, du altid kan finde de allerbedste vinterjakker hos os. Køber du online, sørger vi for at pakke og sende din ordre hurtigt afsted, og skulle du få brug for at bytte eller returnere, kan du også altid benytte en af vores mange fysiske butikker.