END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Basic t-shirts

Vælg Farve

  • 27 Varer fundet

Basic T-shirt

En basic t-shirt i en god, blød kvalitet er ikke blot et behageligt bekendtskab. Den er mildest talt et must-have i dit klædeskab, som bør indeholde de lækre basis bluser i flere farver og modeller, som du kan have inden under en farvestrålende sweatshirt, cardigan eller bare en cool læderjakke. De har et hav af anvendelsesmuligheder og kan bruges hele året rundt. Derfor bør enhver herregarderobe omfatte i hvert fald et par stykker, som du kan skifte med, så hvis du ikke allerede har en pæn samling i skabet, er det på tide at komme i gang – og qUINT.dk er et godt sted at starte jagten.

Basic t-shirts online – modeller og farver for enhver smag

Netop, fordi basic t-shirts er så populære, har udvalget af forskellige modeller vokset sig stort i løbet af få år, hvilket betyder, at du i dag kan vælge i mellem et hav af forskellige varianter, og her i shoppen har vi samlet de aller lækreste styles. De fås både langærmede og kortærmede med slim fit eller i løsere model, med knapper, brystlomme, striber og V-udskæring. Derudover findes de også i væld af farver, der kommer hele regnbuen rundt. Derfor kan du vælge mellem alt lige fra diskrete nuancer som grå, hvid, mørkeblå og sorte t-shirts til de mere friske og iøjefaldende farver som gul, grøn, bordeaux og lyseblå. Det er altid godt at udvælge sig nogle stykker, der varierer i design, så du har lidt til enhver anledning.

Sådan bruger du din basis bluse og skaber et smart look

Det bedste ved lige netop denne type bluser er, at du kan kombinere dem med stort set alt andet i dit klædeskab og opnå lige netop dét look, du ønsker. Tag den for eksempel på sammen med en cool læderjakke og et par slidte jeans for et casual og råt udtryk. Du kan også bruge den under en smart vest og til et par sneakers, hvis du går efter et mere sporty look, og endelig kan du gøre dit outfit neutral med et par slim fit jeans og en helt enkelt, hvid basic t-shirt. Du kan også bruge den til at peppe dit look op, hvis du vælger en frisk farve eller en model med kække detaljer – og omvendt kan du nedtone et par farverige shorts eller chinos med en t-shirt i en diskret farve.

Køb din basic t-shirt online hos qUINT.dk

Uanset, om det er sommer eller vinter, forår eller efterår, så bør dit skab bugne af lækre basis bluser i et væld af farver foruden den klassiske hvide t-shirt. Derfor har vi hos qUINT udvalgt en række af de lækreste modeller fra blandt andet populære brands som blandt andet Non-Sens, og du vil hurtigt opdage, at vi løbende udvider sortimentet både online og i butikkerne. Fandt du ikke din nye basic t-shirt online, så kig forbi i din lokale qUINT butik, hvor vi formentlig har den, og hvor du også kan rette spørgsmål til vores personale og få god hjælp og vejledning. Du kan også prøve vores forskellige modeller for at se, hvilken, der passer din stil, statur og smag allerbedst.