END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Veste og dunveste

  • 20 Varer fundet

Veste og dunveste til mænd

Der findes et utal af forskellige smarte veste til mænd derude – det gælder uanset, om du er på jagt efter en elegant addition til jakkesættet, eller er på udkig efter en sporty tilføjelse til din samling af overtøj. Særligt sidstnævnte har de seneste år vundet frem i takt med, at flere og flere outdoor-elementer har sat sit præg på modebilledet. Så gik du rundt og troede, at veste kun var for gamle mænd, fiskere og golfspillere, så tog du grueligt fejl. Stop op og lad dig inspirere af de mange fede veste, vi har til mænd her på siden.

Da outdoor-fænomenet invaderede modebilledet

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at sporten og kærligheden til naturen har invaderet modebranchen de seneste år. Det er veste til mænd kun ét ud af mange beviser på. Traditionelle outdoor brands har oplevet medvind og blevet fashionable. Samtidig har populære modebrands kastet sig ud i outdoor-disciplinen med alt, hvad dertil hører af funktionalitet og teknisk snilde. Så nu kan alle, selv den mest moderigtige mand derude, roligt investere i en praktisk vest velvidende, at ingen af modens uskrevne regler brydes.

Veste til mænd er egnet til enhver lejlighed

Når det kommer til veste til mænd, så er vi i qUINT personligt vilde med de funktionelle veste, som har en sporty vibe, for her får du nemlig fuld valuta for pengene. Du får en vest, som er topmoderne og kan styles med det meste i klædeskabet for at opnå et afslappet, men stilet look. Samtidig med du får et stykke tøj, som er alt lige fra funktionel og slidstærk til komfortabel og åndbar. Det er uanset, om du går efter en af de varme dunveste til mænd i vintermånederne, eller en af de tynde udgaver, som er perfekte til overgangsmånederne.

Find din nye vest hos qUINT

Her hos qUINT finder du de mest hypede og efterspurgte brands og styles. Vi sætter nemlig en ære i kun at vælge dem, som scorer topkarakter på kvalitet, stil og komfort. Det næstbedste er bare ikke godt nok. Skulle du have spørgsmål til vores udvalg af veste til mænd, så er du altid velkommen til at give os et kald på telefonnummeret 87 30 46 47. Du kan også med fordel lægge vejen forbi en af vores mange fysiske butikker i landet, hvor vores personale altid står klar til at finde det helt rigtige til dig. Vi lover en super service, mens du kigger vores spændende streetwear-nyheder igennem.