Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Shorts, badeshorts og knickers

Vælg Brand

  • 132 Varer fundet
48 af 132 Produkter

Shorts, når temperaturen stiger

Hvor skønt er det ikke lige, når temperaturen stiger, og endelig er det snart tid til grillaftener, strandture og lyse nætter. I takt med vejrets forbedringer, begynder mændene én for én at finde de korte bukser frem - sommer-sæsonen er begyndt! Måske er du typen, der skifter dine jeans ud med herreshorts allerede i maj, eller også venter du først til, at hedeslaget banker på døren. Uanset hvad, så har alle mænd brug for mindst ét par for at klare sig igennem den danske sommer. Hos qUINT er vi stolte af vores store udvalg af shorts til mænd, der både byder på alt fra de klassiske modeller til de funktionelle og moderne cargo shorts, og der er uden tvivl også et par, der passer lige ind i din stil.

Moderne shorts til mænd

Ligesom de lange bukser er sortimentet af herreshorts så stort, at der med garanti er noget for enhver smag. Vi har mange modeller af de klassiske slags, som knickers der lige akkurat går ned og dækker knæet. Har temperaturen kravlet sig op over de 30 grader, er moden heldigvis også begyndt at indbefatte herreshorts, der stumper allerede over knæet. Af materialer finder du de typiske denim shorts, som er perfekte til alle slags look – alt afhængig af de accessories du tilføjer, kan stilen passe både til hverdag eller til vild aften. Er du mere til et casual outfit, kan et par chino shorts eller bomuldsshorts være den helt rigtige løsning. De forskellige materialer findes oven i købet i et væld af farver og ikke mindst mønstre. Har vinteren afbleget dine stænger, så kan du eventuelt starte sommeren ud med et par lysere slags og vente med den flotte sorte farve, til du har arbejdet lidt på din tan.

Til alle slags sport

Den populære korte buks bliver i dag brugt til mange anledninger, men mest traditionelt kender vi nok denne beklædningsdel fra sporten. Hos qUINT finder du også shorts til mænd, der kan bruges til en omgang fodbold eller et slag tennis. De kan fås i mange forskellige prisklasser, og træningsshorts kan desuden også sagtens bruges til hverdag, hvis du ønsker at vise dig selv som en sporty dude! Vi foreslår bare, at du tilføjer et par seje sneakers for at gennemføre looket. Du finder også et stort udvalg af moderne badeshorts, som er uundværlige om sommeren. 

Køb dine herreshorts online hos qUINT.dk

Vores webshop bugner af forskellige mærker, og hos qUINT har vi samlet de mest populære. Tjek eksempelvis de lækre lærredsshorts fra Carhartt eller de flotte denimshorts til mænd fra Just Junkies og Gabba. Pleasures og Lacoste introducerer også mønstre, som med en neutral t-shirt kan peppe enhver mands garderobe op. Hos os er du altid sikret den bedste kvalitet fra de mest førende brands. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker landet over. Her står vores personale klar til at finde lige præcis den pasform, som komplimenterer netop dig bedst.