Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Flexfit

Flexfit
Flexfit
Flexfit

Vælg Kategori

  • 2 Varer fundet

Spice dit look op med Flexfit kasketter

Med caps fra Flexfit undgår du at få solen i øjnene – du får måske snarere et glimt i øjet. Og det kan man vist kalde to fluer med ét smæk; det er praktisk og funktionelt, samtidig med at det er lækkert og hipt. For der er nemlig ikke rigtig noget, som kan pifte et maskulint look op som en kasket. Og især i senere tid er dette gamle amerikanske baseball-design blevet en rigtig populær detalje på et gennemført look. Og cappen går godt til mange slags outfit og er efterhånden blevet en fast inventar i den moderne hipsters garderobe. Så det er klart for enhver, at en cap gør så meget mere end at skærme dig for solen. Den gør dig tjekket og stilet på en frisk og moderne måde, og i og med at der er så mange tilgængelige farver, kan du også kombinere den til mange forskellige looks og outfits.

Fleksible caps fra Flexfit

Flexfit er globalt set en af de største leverandører af det såkaldte headwear, bl.a. kasketter. De fremstiller headwear til et hav af forskellige markeder, for eksempel til sport såsom golf, men også til hverdagsbrug og streetwear. For næsten to årtier siden udviklede de den originale Flexfit kasket, og lige siden har de leveret produkter, der reflekterer deres kreative ånd og deres urokkelige standarder for kvalitet. Det er Flexfits mission og passion at hæve standarderne for kvalitet i kasketter og forandre verden, én kasket ad gangen. De går op i kasketter, som om de var udøvere af en elitesport – med ihærdighed, professionalisme, kampånd og gåpåmod.

Bredt udvalg af Flex fit caps

Caps fra Flexfit skiller sig ud bl.a. ved at være fleksible – som navnet også afslører – og i forskellige størrelser. Hos qUINT er der derfor varierende størrelser at vælge imellem – S/M og L/XL, men også one-size-kasketter med navnet Flexfit Dad. Det kunne jo tænkes at være en rigtig god gaveidé til en fødselsdagsgave til din far. Alle caps kommer i den klassiske silhuet, med en blød rund top og en buet solskygge fortil, og i en række forskellige ensfarvede og afdæmpede varianter, herunder med de helt klassiske i hvid, sort, grå og beige, men også i for eksempel rød eller blå, der giver et udtryk af denim, som er super in lige nu, eller en afslappet cap meleret i grå nuancer med et nærmest bomuldslook.

Køb Flexfit Caps online nu på qUINT.dk

Her hos qUINT klæder vi os med stil, og vi brænder for tøj og mode. Derfor har vi spækket vores kataloger med lækre varer fra kendte brands – alt fra det store som jakker og bukser til det små som caps og kasketter. En ekstra lille detalje er nogle gange det, der bærer eller løfter et helt look. Tag et kig i vores store udvalg af Flexfit caps online nu her på webshoppen, eller kig forbi en af vores mange butikker rundt om i landet – og lad dig friste! Vores kompetente personale står klar til at tage imod dig og hjælpe dig.