END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Strapbacks

  • 34 Varer fundet

Snapback caps - fyres måske bedste ven

Hvis pigerne må have deres hylder fyldte med sko, må vi fyre også have vores skab fyldt med snapbacks! Det er ikke nogen hemmelighed, at snapbacks ville være et af de oplagte valg, hvis vi fyre skulle finde en yndlingsbeklædningsgenstand. Vi har med tiden også fået lov til at fylde vores hylder med disse, der efterhånden er blevet fyres bedste ven. Det er dog ikke kun fordi, de kan dække over selv de mest dårlige hårdage - de er også blevet et modefænomen, fordi de giver udtryk for en meget moderigtig stil, og det er lige meget, om du vælger den elegante, den casual eller den mere sporty model. Der er masser af muligheder, når det kommer til snapbacks.

Gør dit look mere moderne eller nedton det med snapbacks

Du kan skabe lige det look, du har lyst til, uanset hvilket outfit du har på, når det kommer til snapbacks. Der er praktisk talt ingen grænser. Du kan både fuldende dit casual og afslappede look f.eks. sammen med et par baggy jeans og en hættetrøje. Du kan også skabe et mere aktivt og sporty look ved at kombinere den med et par trendy sweatpants eller nogle fede slim-fit jeans sammen med et par smarte sneakers. Uanset anledningen kan du bruge en snapback til både at gøre dit look mere moderne eller nedtone det, hvis det er det, du ønsker. Det er nemlig en af de geniale løsninger, når det kommer til denne form for hovedbeklædning.

Ikke kun forbeholdt sportsbrands at designe snapbacks

Hvis du vil gøre som mange af de kendte, skal du anskaffe dig en snapback. De bruger den nemlig som en integreret del af deres image, og især rappere og skatere har taget denne accessory til sig og gjort den til et modefænomen. Tidligere var det egentlig kun forbeholdt sportsbrands at designe disse, og på den måde blev de forbundet med et mere aktivt look. Det er dog noget helt andet i dag - heldigvis! Du kan fra mange brands finde masser af fede snapbacks, og har vi håndplukket et eksklusivt udvalg til dig, der spænder bredt fra brands såsom Carhartt, Flexit, Versace, Champion og mange flere. Vi har sørget for, at du kan gøre din dag bedre med en smart cap i lækker kvalitet fra qUINT.

Køb snapback cap online hos qUINT.dk

En snapback mener man har eksisteret siden 1950’erne og har mange af de samme features som baseball cap’en og den hat, som blev rakt til vinderne på podiet i sportskampe i det gamle USA. I 1954 blev denne nye form for cap opfundet og adopteret af alle baseball spillere i USA som en del af uniformen. Den blev mere og mere en del af modebilledet, og igennem 90’erne var det særligt rap-musikken gennem musikvideoer, musik covers og film, der gjorde hatten til en trend. Vær med på trenden og køb en lige her i vores webshop eller kig forbi en af vores mange butikker og prøv den på. Vores dygtige personale står klar til at tage i mod dig.