Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Secrid

Secrid
Secrid
Secrid

Secrid kortholder til selvsikre fyre

Er du også bare rigtig træt af at gå rundt med en stor pung med alt fra boner til kontanter, eller står du bare og mangler en holder til dit kørekort, kreditkort eller nogle andre kort? Så burde du helt sikkert kigge lidt nærmere på mærket Secrid. Du kender sikkert det med, at en tur ned og shoppe lidt eller i byen ofte ikke kræver meget mere oppakning end et dankort, og måske et kørekort for at kunne komme frem, såfremt du ikke har adresse i centrum. Så hvorfor er der nogen grund til at slæbe hele pungen med, der alligevel er fyldt med alt muligt, som ikke er nødvendigt lige i den situation, når man nemt og bekvemt kan nøjes med at bære kortene i en smart Secrid kortholder? Med den kan du både beskytte dine personlige oplysninger og dine penge.

Føl sikkerhed og stil med kortholder fra Secrid

Det har længe været sådan, at både mønter og sedler blev prioriteret højere som betalingsmiddel, men i dag tager de højteknologiske kort meget mere over, og derfor er der ingen, der siger, at du skal slæbe rundt på den gamle pung. Der er nemlig udviklet denne nye type pung, hvor du med både sikkerhed og stil kan beskytte dine kort. Med en kortholder fra Secrid får du en kortholder, hvor kombinationen af god kvalitetslæder og moderne teknikker går fantastisk godt hånd i hånd. En lille smart finesse ved Secrid kortholder er, at du kan bruge dine kort helt uden at skulle åbne holderen - der er nemlig indbygget en ultra tynd aluminium kortbeskytter, så du netop undgår at få bøjet dine kort og gjort dem skøre.

Secrid pung - eksklusivt produkt af høj kvalitet

Du må endelig ikke lade dig narre af det begrænsede ydre på en Secrid pung. Selvom de ikke ser særligt store ud udenpå, er de faktisk overraskende store indeni. Når der produceres en Secrid pung, er fokus udelukkende på de mest originale materialer samt, at teknologien er moderne. På den måde bliver der skabt de bedste arbejdsbetingelser, og dette giver anledning til produktionen af en masse lækre og eksklusive produkter af høj kvalitet. For Secrid er kvalitet, miljøpolitik og arbejdsforhold nogle af deres kerneprioriteringer, og derfor er alle deres produkter blevet produceret i Holland. I dag kan man i hele 38 lande købe en pung eller kortholder fra dette mærke, så du finder dem overalt!

Køb kortholder og pung fra Secrid online hos qUINT.dk

Du kan være helt sikker på, at der er fokuseret på både funktionalitet og høj kvalitet, når du køber en kortholder fra dette mærke. Hvis du vil beskytte dine kort så godt som muligt, skal du helt sikkert vælge en Secrid pung eller kortholder. Kig lidt videre på vores hjemmeside efter flere fede produkter, eller kom forbi en af vores mange butikker og mød vores dygtige personale, som står klar til at vise dig, hvad der er moderne og street i dag.