Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Daily Paper

Daily Paper
Daily Paper
Daily Paper

Vælg Kategori

  • 21 Varer fundet

Daily Paper

Mode handler ikke bare om at se godt ud. Det giver os fyre en mulighed for at udtrykke vores personlighed og holdninger. Det giver også modeskaberne muligheden for at fremme deres passion og historie gennem unikke, kreative designs. Skaberen bag Daily Paper har afrikanske rødder og en passion for nutidig og urban mode. Dette mix har resulteret i T-shirts, skjorter og caps med fede mønstrer og en unik skarp karakter. Det afrikanske element kommer tydeligt til syne i de grafiske tryk og giver brandets kollektion et udtryk, som adskiller sig fra alle andre nuværende brands. Brandet har fanget vores opmærksom her hos qUINT, og derfor har vi også sørget for, at hylderne bugner med tøj fra Daily Paper, så du kan få fingrene i det sprøde tøj.

Daily Paper - mode med afrikanske rødder

Brandet er Amsterdam-baseret og blev dannet i 2008. Siden da har Daily Paper formået at samle forskellige brudstykker fra den afrikanske kultur og oversætte det til en unik stil med fede grafiske tryk. De har en eklektisk tilgang til valget af materialer og udvælger og fortolker fashion design med en unik inspirationskilde. Det har gjort Daily Paper til et eftertragtet og velrespekteret brand med fokus på autentisk casual wear. Det er vi ret vilde med her hos qUINT! Kig vores webshop igennem, og opdag selv det übercool tøj, som er perfekt til hverdagsbrug. Er du ikke bange for at skille dig lidt ud? Så køb en af de mange farverige skjorter og sammensæt det med et par fede jeans og en casual cap.

Få en unik stil med Daily Paper

Udover at fremvise sin kulturarv har Daily Paper en anden mission: de vil fremme din individuelle og personlige stil. De er dedikerede til at udvikle kvalitetstøj med fine detaljer og et overordnet fedt udtryk. Det er helt klart også lykkedes for dem – det vidner deres detaljeorienterede og anderledes logo om! Kollektionerne holder sig enten til den sort-hvide kontrast, eller i et farverigt tema med masser af de velkendte afrikanske mønstrer. Så fyld klædeskabet op med det unikke tøj – du vil ikke fortryde det.

Køb Daily Paper online hos qUINT.dk

Hos qUINT er vi fan af mærker, der formår at finde inspiration nye steder og forvandle det til et helt nyt og robust udtryk. Vi har også stor fokus på at vores qUINT-kunder kan finde lidt af hvert på vores webshop, så I til enhver tid har mulighed for at skabe jeres egen stil. Derfor fører vi også de populære kollektioner fra Daily Paper. Vi opdaterer løbende webshoppen, så hvis du ikke fandt lige det, du ledte efter i dag, så kig forbi igen i morgen. Har du spørgsmål, så husk, at du altid kan finde svar ved at kontakte os, eller besøge en af vores mange butikker rundt om i landet. Vores personale skal nok gå all-in for at hjælpe dig med at skabe dit helt eget look.