END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Doppia Corsia

Doppia Corsia
Doppia Corsia
Doppia Corsia

Doppia Corcia til den klassiske, men stilsikre fyr

Doppia Corsia er et af de der klassiske herrebrands, som aldrig går af mode. Folkene bag mærket har nemlig en delikat sans for detaljen og holder sig typisk til de mere sikre farvekoder og snit. Sikkert, men aldrig kedeligt. Derfor henvender Doppia Corsia sig også til den stilsikre fyr, som gerne vil have en overbevisende, men afdæmpet garderobe fyldt med kvalitetstøj. Tøj, som han kan bruge gang på gang til både hverdag og fest, da det modsat meget andet tøj, passer til alt, og aldrig går af mode. Kort fortalt, så går du aldrig galt i byen med tøj fra Doppia Corsia.

Stort udvalg af Doppia Corsia T-shirts

Doppia Corsia er kendt for at designe og producere bløde og stilede basisvarer i en særdeles lækker kvalitet. Så lækker, at det uden tvivl bliver din nye foretrukne T-shirt at hive frem fra skuffen – både når du er på vej i byen med gutterne lørdag aften, og dagen derpå, når søndagen skal tilbringes på sofaen. Det handler blot om at style din Doppia Corsia T-shirt med det rigtige tilbehør. For til trods for T-shirtene er enkle og minimalistiske, er de altid topaktuelle grundet det spændende farvevalg. Brandet lancerer nemlig jævnligt nye kollektioner i sæsonens mest populære it-farver, som du kan bygge din garderobe op omkring.

Kreer et personligt look

Med en fed T-shirt fra Doppia Corsia er mulighederne mildest talt uendelige. Kombiner den med et par slidte denim jeans og et par friske sneakers i en matchende kulør for at opnå et look, der emmer af street style og selvsikkerhed. Eller vælg at kombinere din Doppia Corsia T-shirt med et par klassiske herrebukser og et par sko med snude for et afdæmpet, men stilsikkert festlook. Valget er op til dig, men med basistøj fra Doppia Corsia garanterer vi dig, at du har lagt et sikkert og velstøbt fundament for resten af din garderobe.

Find dine foretrukne brands hos qUINT

Vi sætter en ære i nøje at udvælge de brands, du finder i vores butik ud fra den overbevisning, at komfort, kvalitet og fashion sagtens kan forenes. Derfor er vi også meget stolte af at have tøj fra dette lækre mærke på vores hylder, da det netop er indbegrebet af de tre termer. Skulle du have nogle spørgsmål til de Doppia Corsia styles, du finder her på siden, så er du altid velkommen til at give os et kald, eller stikke hovedet ind i en af vores fysiske butikker. Her står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige og vise dig de seneste fede nyheder, vi har fået ind ad døren.