Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Pleasures

Pleasures
Pleasures
Pleasures

Vælg Kategori

  • 83 Varer fundet
48 af 83 Produkter

Pleasures – et brand med reference til rock og grunge

Pleasures er et upcoming amerikansk brand, der blev grundlagt i Los Angeles i 2015. Brandet har vundet indpas på verdensplan, hvor også flere kendisser har fået øjnene op for tøjet. Pleasures streetwear er i løbet af årene blevet kendt for deres evne til at integrere elementer fra rock, metal og grunge i deres designs og det udgør i dag en stor del af brandets DNA. Tøjet bærer præg af tydelige referencer til 90’ernes grunge og rockkultur og hele den amerikanske ungdomskultur, der udsprang af bands som Sonic Youth, Bjork og Nirvana. Rockbands, som i dag er en af de helt store inspirationskilder bag designet. Missionen hos Pleasures clothing er at give nutidens unge et lille indblik i den stemning, som 90’ernes unge kunne få, når de gennemsøgte pladebutikkerne efter en god rockplade. Pleasures er kort fortalt din mulighed for at dyrke musikken gennem moderigtigt tøj.

En nyfortolkning af det traditionelle streetwear

Man kan ikke fornægte, at streetwear i dag er en stor del af modebilledet. Det er en casual og afslappet stil, som mange unge mænd kan identificere sig med. Det giver det ultimative amerikanske streetlook, som udstråler coolness. En afslappet T-shirt med et fedt print og et par løse bukser er et helt perfekt look til hverdagen, hvis man gerne vil være både casual og moderne i sit udtryk. Der har længe været streetwear blandt vores sortiment, men Pleasures har formået at fortolke det klassiske streetwear på en helt ny måde. Traditionelt set har design og grafik ofte været præget af våben, blod og nøgne kvinder, men Pleasures clothing tager i stedet udgangspunkt i den punkverden, som grundlæggeren, James, selv har været en del af gennem sin ungdom. Tøjet har en vovet og ikke mindst rockpræget grafik, som giver det et anderledes udtryk end andet streetwear på markedet.

Varieret udvalg af Pleasures clothing

Hos qUINT er vi helt vilde med dette top-trending-brand. Derfor var vi også de første til at hoppe med på den amerikanske bølge med henblik på at gøre brandet tilgængeligt i Danmark. Pleasures designs matcher de tendenser, vi ser inden for modebilledet lige nu. Derfor har vi udvalgt nogle af de fedeste styles fra Pleasures her i shoppen, så du kan følge alle de nyeste tendenser inden for streetwear. Du finder blandt andet T-shirts og hoodies med fede grafiske prints, hvor der både er noget til den modige fyr, men også noget for dig, som foretrækker et mere klassisk udtryk med et enkelt print og farvevalg.

Køb Pleasures hos qUINT

Er du på udkig efter noget anderledes streetwear, så er du kommet til det helt rigtige sted. Pleasures er et fedt og unikt brand, som vi er stolte af at kunne forhandle lige her på shoppen. Pleasures er perfekt til den unge mand med kant, der gerne vil bringe rock’n’roll ind i en hverdag, som ellers godt kan blive lidt grå og triviel. Har du behov for hjælp i forbindelse med dit køb, så står vores engagerede medarbejdere altid klar til at hjælpe dig i forhold til valg af styles og størrelse.