Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Cyber Monday

Vi fejrer Cyber Monday og du er inviteret

Som altid fejrer vi Cyber Monday hos qUINT, og du er selvfølgelig inviteret med til festlighederne. Hvert år bliver Cyber Monday større end året forinden. Tilbuddene og udvalget af nedsatte varer vokser så meget, at internettet næsten eksploderer. Der er ligefrem nogle, som tager fri fra deres respektive jobs for at sidde klar foran deres computerskærme, når shoppedagen begynder og tusindvis af tilbud ruller henover skærmene. De har opdaget, at der kan være mange penge sparet, hvis man er målrettet og hurtig på tasterne, når Cyber Monday rammer. Det hele lyder måske voldsomt, men det er egentlig ikke så overraskende. Vi ser nemlig præcis samme udvikling med Black Friday, Halloween og andre amerikanske ”helligdage”, som vi har taget til os i Danmark i løbet af den sidste årrække. Hvad kan vi sige? Danskerne vil også have del i de bedste tilbud!

Se de vilde tilbud hos qUINT

qUINT tilbyder cool og fashionabelt streetwear til unge, modebeviste mænd fra mange af verdens mest populære brands. Vi samarbejder dog også med et hav af upcoming brands, som vi synes udviser stort potentiale og en god fornemmelse for tidens næste modetrends. På den måde har vi altid både velkendte, ofte efterspurgte produkter og mere edgy varer, der skiller sig ud fra mængden. I anledning af Cyber Monday kan du selvfølgelig finde mange af disse produkter og varer på tilbud, men skynd dig – ellers når de måske at blive udsolgt, inden du får fingrene i dem. Rigtig god tilbudsjagt til dig!

Et godt til Cyber Monday

Hos qUINT synes vi, at Cyber Monday fortjener hypen, for hvordan kan en dag med fantastiske tilbud være andet end positiv? Alligevel ved vi godt, at det kan være svært at holde overblik på en dag som denne. Et godt råd fra os til dig er, at begynde din research i god tid – gerne et par uger inden selve Cyber Monday. Noter på en notesblok eller i et dokument på computeren, hvor du har set de bedste tilbud til dig og dine. Hold også øje med dine favoritbutikkers sociale medier, hvor mange fortæller om deres bedste Cyber Monday-kampagner. Når du har dannet dig et overblik, kan du i ro og mag beslutte, hvilke specifikke tilbud du skal gå efter, når musikken spiller. På den måde undgår du at sidde stresset foran din skærm på Cyber Monday og skulle vælge imellem de mange muligheder.

Find streetwear på tilbud hos qUINT

Her på siden har vi samlet vores bedste Cyber Monday-tilbud til dig. Gå på jagt blandt de allernyeste trends inden for moderne streetwear og find inspiration blandt et kæmpe udvalg af både kendte og ukendte brands. Samtlige brands på siden er nøje udvalgt af os, fordi vi mener, at vores kunder fortjener det bedste af det bedste. Se desuden vores vanvittige tilbud på Instagram, YouTube og Facebook, hvor vi i dagene op til Cyber Monday vil vise dig nogle af vores fedeste hoodies, bukser og sneakers til priser, du ikke kan sige nej til. Trænger din garderobe til at blive piftet lidt op? Så er det nu, skal slå til.

Black Friday