END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 60% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499*
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Nedsatte kortærmede skjorter

  • 27 Varer fundet

Udvid din horisont med billige skjorter fra qUINT

Frem til 1900-tallet var det faktisk uanstændigt at vise sig frem udelukkende i de lange ærmer, fordi skjorten kun blev brugt som en undertrøje. Takket være vores dejlige, varme hjem i dag, er de dage heldigvis forbi, og det er nu et fast element i enhver fyrs garderobe. Hvis du indtil nu kun har brugt den til de lidt finere anledninger, kan du godt tænke om igen. Det er tid til at udvide din horisont og se de muligheder, som disse fantastiske modeller også kan tilbyde os fyre til hverdage. Se vores udvalg af billige skjorter, som vi er utrolig stolte af at kunne tilbyde dig. Vi har nemlig samlet en masse billige skjorter fra førende brands, og dermed har du fundet det helt rigtige sted at starte din jagt på den perfekte skjorte.

Vores tilbud på skjorter vil helt sikkert logge dig

Når du køber en skjorte fra vores webshop, går du aldrig helt galt i byen. Vi har nemlig et udvalg, der gør, at du kan finde modeller, som både kan bruges til jobbet, i byen og de helt store livsbegivenheder. Det fantastiske ved skjorter er, at de formår at tilpasse sig sine omgivelser og få dig til at se ud, som du skal. Om det er et casual, formelt eller et frækt blikfang, du søger, er en skjorte det perfekte valg. Hos qUINT finder du tilbud på skjorter, som uden tvivl vil logge dig til at købe mere end en. Hvem kunne ikke bruge godt med valgmuligheder, hvis en sød pige skal imponeres eller måske svigermor? Du behøver heller ikke hive den store pengepung frem, når du mænger dig i vores tilbud på skjorter.

En rå eller finere udgave? Se vores udsalg af skjorter

Der er masser af valgmuligheder, når man skal ud og shoppe en skjorte. Vores udsalg af skjorter byder på lidt af hvert. Skal du f.eks. imponere tøserne i byen, kan du med fordel trække i en lidt mere rå udgave i denimstof med lyse stoffer, som skaber en fed kontrast til det lidt mørkere stof. Er det derimod dronning, der skal interviewes eller en anden formel begivenhed, der skal indtages med storm, kan du trække i den klassiske, langærmede, lyseblå version uden mønster. Det kan også være, du gerne vil være fin i tøjet en sommerdag, og her kan du i vores udsalg af skjorter finde et lige så bredt udvalg af skjorter med korte ærmer, som sikkert vil friste. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til skjorter.

Udnyt vores tilbud på skjorter til mænd hos qUINT.dk

Hos qUINT kan du finder tilbud på skjorter til mænd fra de største og mest førende mærker, så du er sikker på at få den bedste kvalitet til den bedste pris. Dette giver også et interessant og spændende udvalg i vores webshop. Det er vigtigt at finde en skjorte, der passer til ens kropsform, og derfor har vi skjorter fra mange forskellige brands. Kig lidt videre på vores hjemmeside efter tilbud på skjorter til mænd eller kom forbi en af vores mange butikker og prøv en på. Vores dygtige personale står klar til at tage imod dig.

Se alle skjorter