Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Bukser

Vælg Brand

  • 257 Varer fundet
48 af 257 Produkter

Bukser til mænd

Bukser skal man selvfølgelig have i sit skab. Det kan vist ikke rigtig komme til debat. Til gengæld er det en anden snak, når det kommer til, hvilke styles eller modeller, man vil have i skabet. Snakker vi slim fit, loose fit eller en mellemting? Er du til klassiske chinos eller sporty sweatpants eller en helt tredje variant? Eller er du måske på udkig efter de smarte cargo pants? Modellerne er uendelige, så derfor har vi på qUINT.dk udvalgt et sortiment af nogle af de mest populære og moderne styles og sørget for, at der er lidt for enhver smag, kropsbygning og stil.

Pasformen er altafgørende, når du køber bukser online

Pasformen er vigtigt, hvad enten du køber jeans, chinos eller et helt tredje par, og du har sikkert også allerede et par yndlingsbukser, ligesom du sikkert også har prøvet at købe et par andre bukser til mænd, der ikke rigtigt sad som du forestillede dig, da du kom hjem. Det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå, og derfor hjælper vi dig hellere end gerne. Kom ind i en af landets qUINT butikker eller spørg kundeservice her på webshoppen, som også giver et vejledende ord eller to, så du ender ud med det helt rigtige køb, som ikke bare får lov til at putte sig væk i skabet.

Hvilken model skal være din nye favorit?

Når det kommer til bukser, findes der et hav af forskellige modeller, og de er uden tvivl et sikkert must i enhver mands garderobe. Det kan ofte være en fordel at ligge inde med flere forskellige styles, så du kan skabe dit eget look fra dag til dag. Den ene dag kan du med et par sweatpants opnå et afslappet og behageligt look, og den næste dag kan du iklæde dig et par slim-fit jeans og en stram, trendy t-shirt for et mere cool udtryk. Jo flere forskellige modeller, du har, jo mere variation kan du skabe i dit look, og jo flere muligheder har du. Vi håber du kan finde din nye yndlingsmodel blandt vores udvalg.

Køb dine bukser online hos qUINT.dk eller i vores mange butikker

Find lige præcis den farve, style og pasform på dine bukser online hos qUINT.dk, som du kan lide, og som passer dig, din stil og statur. Vi forhandler modeller fra alle de populære brands som CarharttGabba,  Adidas Originals, The North FaceEA7, Just Junkies og mange flere. Hvad enten det er i denim- eller lærredsstof, stramme eller løse, med store lommer, smarte detaljer, friske farver eller helt enkle klassiske comforts pants, så har vi formentlig et par eller to, der kan matche dit ønske. På qUINT.dk finder du et bredt udsnit af det store sortiment, vi fører i vores butikker, som du finder i mange af landets byer. Vi opdaterer løbende både udvalget i butikkerne såvel som online, så du hele tiden kan få fingrene i de allernyeste trends, når det kommer til jeans, sweatpants og chinos.